От днес има забрана наложена от еворопейския съюз за внос от Япония поради вискоте нива на радиация. Квото има внесено до сега и това ще е.
От днес има забрана наложена от еворопейския съюз за внос от Япония поради вискоте нива на радиация. Квото има внесено до сега и това ще е.
Малко си подранил бе, Велев. Тази "новина" я пусни след 12 дни...Първоначално публикувано от VeleV.Klima
П.С. Чудех се, кой ще е първия, който ще се възползва от бедствието, за да направи анти-реклама на конкуренцията.
П.П.С. Не съм изненадан.
И още нещо. Ако не можеш да посочиш достоверен източник, бих сезирал администрацията на форума, да вземе съответните мерки.
Днес определено ви е денТо не беше радиация в техниката, не беше молене да се подарява лаптоп, сега и това... Да няма слънчеви изригвания които съм пропуснал?
![]()
(Не се заяждам, не ме разбирайте погрешно)
От друга страна , Велев може и да се окаже прав. Все пак би било добре да се цитира достоверен източник.
Аз пък защо си мисля, че ще има бум на внос на къпани японски клими втора ръка![]()
![]()
Това ми намирисва на злорадство,но дори и еворопейския съюз да го е осъществил ,ако трябва с Гайгер-Мюлеров брояч ще влизаме в магазините.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Не ми се вярва който е ползвал 100v. машини до сега да мине на Мидеи.
![]()
Велев винаги е бил на контра с втората употреба климатици за да вървят неговите МЪКИ опа МИДЕИ разгледай му постовете а сега тази беда на японците му дойде като манна небесна. Нямам думи какво безочие.Първоначално публикувано от stenly
![]()
СпамерПървоначално публикувано от stenly
![]()
Дори по телевизията сутринта са го казали. А не че злорадствам и аз съм продавал втора уотреба 4 години. Тъкмо ще имат още една екстра освен плазмата ще убива всичко живо около него.
Не бях се замислял, но освем да топлят ще и "светят" тез клими !!!![]()
Без значение какъв е повода, подобни епитети в този форум са забранение.
Следващият път, в който си позволиш да оцапаш пространството на форума с подобна терминология ще бъдеш наказан.
Крис
и на теб ти го каза ония дето го е чул от другияПървоначално публикувано от VeleV.Klima
![]()
Абе вие телевизя не гледате ли? И аиде по полека с обидите че май аз ще поискам да те баннат.
Хора , запазете спокойствие и без обиди. Нека запазим доброто петъчно настроение (не, че утре не е работен ден).
Или поне ще ги кара да светят при продължително стоене до климатика. Освен това ще имат и още две опции. Безплатно постригване (окапване на косата) и стоматолог ........всъщност от стоматолог няма да има нужда като ти окапят и зъбите ... ама тогава ще се продават ченета хихихихПървоначално публикувано от VeleV.Klima
Дай линк към достоверен източник, бил той CNN, Европейски парламент или дори "Останкино 1" и тогава поискай да ме баннат. До тогава, смятам че си се възползвал съзнателно и манипулативно от една трагедия, с цел лична изгода.
П.С. И макар, че не съм те обидил, съм склонен да се извиня, ако видя доказателство на твърдението ти.