kasape Той иска мен да накажат.Първоначално публикувано от stenly
kasape Той иска мен да накажат.Първоначално публикувано от stenly
VeleV.Klima, незнам откъде идва това систематично хапене по употребяваните клими-толкова много ли те бъркат-и беше предупреден да бягаш, като от огън от разисквания свързани с тях-и хоп цяла тема.Ма от Япония не идват само употребявани,но и нови неща.Вярно,че няма разработен пазар за Мидея и Краун втора ръка,а за японски-защо ли?
Ако някога ми дотрябва Мидея-обещавам,че ще се допитам до теб.
Вижте какво ето ви линк към брояча на саита ми от 2003 когато продавах такива клими вижте сами че съм предлагал такива http://bgcounter.com/?sts,summary,,,,airclima
Нямам нищо против тия клими а не сами никва конкуренция. Това за забраната го потвърди и един колега който работи в такава фирма.
Тази информация е вярна донякъде, но не точно. Има временна забрана на износ на каквито и да е стоки от Япония, независимо за къде.
Велев е прав, че не са конкуренция. Втората употреба да заема максимум 5% от пазара. Погледнете фасадите. Повечето предпочитат новичко, макар и Мидеа, отколкото 7-8 годишен климатик, колкото е средната им възраст.
Аз японския климатик и автомобил не бих го заменил за нищо,поради простата причина,че все още нямат алтернатива за здравина и надеждност.Пък и да светят,да светят......колко да светят 1-2 години, то горе-долу толкова време минава докато дойдат до нас потребителите,надявам се да не ги вадят от Фукушима все пак
В Пловдив има доста монтирани "втора ръка" бачкат като за последно трафовете "греят" просто идилия ,комшият под мен има две LG-та с траф за "япоснкият пазар" няма такъв трактор добре че го ползва само за охлаждане и имам добра дограма по отношение на вноса от Япония той винаги е бил нелегален според мен вноса няма да спре а дори в страна като България ще се увеличи !!! Никъде в Европа не съм видял климатик на 100V 60HZ освен в БЪлгария това е като нелегалният внос на цигари същотото е ! Дано скоро влезнем в шенген и малко по малко ще намалее вносаПървоначално публикувано от aruba_man
Te LG-тата са от най-японските климатици,нищо че са на 100 волта и да не говорим,че въобще не могат да се сравняват с марки като Toshiba,Sanyo,National...
В часовете по физика къде беше или пак избяга от часПървоначално публикувано от Alex06
Както се очертава ще местят цялото Токио защото е само на 240 км от централата познай колко "евтини" и "нови" клими ще се появят на Българският пазар и простия и гладен народ купува и купува
Илия, та на колко херца казваш са японските клими. В тоя форум периодично се появява някой "знаещ" и почва да ръси бисери....
Някои хора тотално изперкаха на тема "радиация". Тези поне, които са ходили в казармата, трябва да са чували за така наречената "дезактивация" - къпане на техниката със специални разтвори. Това, че японците ги удари земетресение, не означава, че ги е ударило в мозъците и са тотално оглупели да допуснат износа на нещо, което даже и намирисва на радиация. Нали ще си затворят външния пазар за години напред! А ако някой бюрократ от Брюксел си е сложил дебела ламарина на задника, бих му напомнил, че те забраниха и употребата на криви краставици.
100/200V 50/60 Hz В зависимост от районаПървоначално публикувано от BLUE1
Примера ти за херцовете е точно толкова обективен колкото и целият ти първи пост.Първоначално публикувано от ilia1984
Какви 200V в Япония са те патили??? Погледни тук: http://www.kropla.com/electric2.htm и тогава пиши!Първоначално публикувано от ilia1984