+1Първоначално публикувано от edi1
Подушвам, че сме от една порода
+1Първоначално публикувано от edi1
Подушвам, че сме от една порода
Е горчиво тогава иначе LG има модели от всички ценови класове и в повечето случеи те неотстъпват по нищо и дори превъзхождат съотвените модели на други японски марки и в полза на това твърдение ще кажа че планираме от следващата година да пуснем на пазара машина която висококопова и по предварителни данни 12000бту ще е с коп над 5.1 като получа допълнително инфо ще го споделя....
Честито!!!Първоначално публикувано от cooler
Ще повярвам, когато LG пробие и се установи трайно на японския пазар.
Поне в мрежата не съм срещал подобно нещо на LG, но това не е гаранция.Не е лошо да се види това предложение, ще чакаме.
Каква е логиката LG да пробие на японския пазар, че да произвежда супер икономични инверторни климатици?
Мисля че технологийте в света са достатъчно развити, че всеки може да произвежда максимално икономични климатици, въпроса е на какви цени и имали някой, който да ги плати. Хубавото на LG е че проявява гъвкавост и произвежда както по-евтини климатици, така и хубави климатици.
Като се казва всеки си прави свой собствен избор на база своето си положение.
Може да се повтарям, но LG имат пазар в Япония, макар и не толкова голям, колкото примерно други марки...А техните модели предназначени за Япония, нямат нищо общо с тези които се вадят за тук...
Ей точно се рових да намеря тази снимка... да предполагам че нещо подобно само че на 220Вт ще е и предложението ....
Е няма как да предлагаме продукти на 100 Вт на ЕУ пазара....
Не ставаше въпрос дали ще е на 220V, а дали ще е с подобни параметри. До колко ти е достоверна информацията, че ще се появи подобен модел у нас?
Да де, това имах предвид - тези параметри на 220 волта.Първоначално публикувано от rist
We will see ... за сега всичко е на база планиране и все още незнам дори суфиксите на модела, но както казах като науча нещо повече ще го споделя. Това което каза при последното си посещение Корееца който отговаря за продуктите на нашите пазари беше за модел който ще продаваме догодина и който ще е с коп над 5.1 за 12000 бту...
А не е ли по добре,приличен модел на LG за тези пари, отколкото орязан модел на ''по марковите''?Иначе за пробиването на японския пазар, Сашо е отговорил.И ето едно решение за естетите любители на климатици -серията Artcool на LG.Първоначално публикувано от nikolaii
https://www.youtube.com/watch?v=RMJTOPZYQCY#ws
Тези климатици които ми препоръчваш китайско производство ли са...? Fujitsu ASYA- 12LGC сякаш най-много ми допада. Но забелязвам, че на някой пише General а е същия дизаин и модел...Първоначално публикувано от nikolaii