климатика маестро е супер обаче вече не се предлага сега с външното тяло на маестро е окомплектован арткулът ... естествено все още може да се намри тук там....
климатика маестро е супер обаче вече не се предлага сега с външното тяло на маестро е окомплектован арткулът ... естествено все още може да се намри тук там....
Маестрото наистина е хубав климатик и гледах в каталога на LG че го има, но може и информацията е стара. Едва сега осъзнах обаче защо климатици LG през тази година дръпнаха напред от към енергийна ефективност. Мислих си че са подобрили дизайна на външните тела а то било по-просто - замяна с икономичното такова от високата серия.
Все още никой ползвател на въпросният LG CS-12AF, който е в основата на дискусията НЕ сподели какви са му впечатленията???
Аз също съм заинтересован понеже си търся климатик 9-ка и 12-ка предимно за охлаждане със добри характеристики особено цена- качество от този пък и може малко по-висок клас.
Преди време бях писал за този модел че не са ми създавали проблеми миналата зима Това означава че са работили добре Имам вече записана профилктика на този модел и поемам ангажимента да поразпитам клиента как се е държал зимата колко ток е плащал За мен е перфектен климатик особено на тази цена която пилят в момента ТМ със безплатния монтаж И между другото последно монтирах миналата седмица 3 броя от тях и продължават на са кореиски специално гледахме кашоните