Може пък да има Слагаш трифазна колона и лека манипулация върху температурните датчици но надскача няколко пъти бюджета ти за сметка на това пък в хола ще можеш да си отглеждаш бели мечи
Може пък да има Слагаш трифазна колона и лека манипулация върху температурните датчици но надскача няколко пъти бюджета ти за сметка на това пък в хола ще можеш да си отглеждаш бели мечи
Не е невъзможно да се охлажда целият апартамент, но 20-22 градуса в спалнята е трудна работа, но според мен и ненужно. Днес на обяд пробвах с едно чаршафче за завивка идеално се спи на 26*С.
Първоначално публикувано от Under666Първоначално публикувано от Under666След тези изисквания + минимум отделени средства отиваш на някоя от ниския ценови клас машина. Но те не се славят като много тихи, а май следва варианта климатика да бъде в спалнята.Първоначално публикувано от Under666
При 20-22оС ще търсиш дебелите юргани
Еее стига де - зимата на 22 градуса се разхождах по къси панталонки. Или нещо термометъра не е в ред или аз имам проблем.Първоначално публикувано от gnf
Нека тогава перефразирам въпроса си:
При тези температури в София, какъв климатик би намалил температурата с 7-8 градуса в апартамента. Няма проблем и климатика да е в спалнята, но се притеснявам да не е много шумен и да сее стууууд.
Мерси
Произволен. В метро има самсуняк на примоция за 350лв. Само да знаеш, че толкова си и струва...Първоначално публикувано от Under666
А в Карфур до 18.07 има Neo ACS-HR09LED / HR12LED за 359лв. / 399лв. с компресор на Тошиба.Първоначално публикувано от Kasap
Мерси много gnf,Първоначално публикувано от gnf
Ще съпоставя офертите и ще реша (точно от това се нуждаех).
Извинявам се пак за недеостатъчната информация, която предодставих в 1вия пост.
Поздрави
Краси
Аз само отбелязах за Нео-то, че е на промоция. Преди да решиш прочети тази тема, има противоречиви мнения.Първоначално публикувано от Under666
Не се заблуждавай, 22о на отопление и то с парно и 22о на охлаждане е съвсем различно. Ако искаш като ти монтират климатика си пусни 22о на отопление и пак се разхождай по къси панталонкиПървоначално публикувано от Under666
А вечерта, ако до теб има топло дупе, същата процедура ще претърпи тотален провал. Първо ще се запотиш още докато легнеш, ако дупето се отърква настоятелно и подканващо в теб, а после, през нощта ще гледаш да бягаш по-надалеч, че те тези дупя и много топлят, пущините недни и не може да се спи. Я по-добре един климатик!Първоначално публикувано от BLUE1
Мерси gnf и Kasap,
gnf - ще прочета мненията в темата - Мерси.
Само 1 последен въпрос - тези оферти за клима само в спалнята ли са или в хола.
Мерси
Поздрави
Краси
За климите горе-долу се разбрахме. За дупита, някакви оферти?Първоначално публикувано от avast3
Моето не го давам. С жената нещо ако се разберете, ама е бая бременна и не обажда на оферти, да те предупредя. А ти що такъв интерес? Мъка ли е работата при теб? Въй, гуркоту!Първоначално публикувано от Kasap
П.П. Абе аз не попитах - търсиш или предлагаш?
Първоначално публикувано от KasapСтига сте се __вали с човека.Явно не разбира ироничните ви предложения и ще вземе да се набута с някой боклук!Първоначално публикувано от gnf
Сподели малко повече за етажа и ориентацията на стаите за да може да се определи поне каква мощност ще ти трябва.Първоначално публикувано от Under666