Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 37 от общо 37

Избор на два климатика за малко жилище ново строителство

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2002

Re:Избор на два климатика за малко жилище ново строителство

Хахаха... незнаех че всички са станали толкова тесни специалисти. Сега разбирам защо единия от момчетата е с айфон, а аз съм с обикновена нокия. За половината монтаж съм платил 200 лв В техен интерес е да се поизцапат малко защото 4000 лв оборот са си 4000 лв оборот... и спокойно мога сега след като си замажа дупките сам в събота, да ида и да купя климатиците от атаро на по-ниска цена с включен монтаж.

2.  

3. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Всеки сам си избира фирмата за продажба и монтаж. Каквото си избереш, това и ще получиш. Има фирми, които си замазват, почистват и отговарят на въпроси. Относно това, че някой си има iPhone а друг не. Това е въпрос на личен избор, възможности и нужди. Едва ли го е откраднал, човека е работил за него. Но докато не спрем да гледаме в чинията на другия все ще сме зле.

4. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    Но докато не спрем да гледаме в чинията на другия все ще сме зле.
    Много точно казано! Наздраве Иво за тази приказка!

5. Member
    Тук е от
    Jul 2002

... Всеки сам си избира фирмата за продажба и монтаж. Каквото си избереш, това и ще получиш. Има фирми, които си замазват, почистват и отговарят на въпроси. Относно това, че някой си има iPhone а друг не. Това е въпрос на личен избор, възможности и нужди. Едва ли го е откраднал, човека е работил за него. Но докато не спрем да гледаме в чинията на другия все ще сме зле.
    Това за айфона го казах на майтап. Очевидно е че аз като клиент имам прекалено големи очаквания или плащам прекалено малко...

6. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от petkov
    Това за айфона го казах на майтап. Очевидно е че аз като клиент имам прекалено големи очаквания или плащам прекалено малко...

... Понеже не знаем нито с какви очаквания сте, нито колко пари сте дали има и трети възможен вариант, а именно да сте попаднали на кофти фирма. Тоест ако сте платили доволно за монтажа е добре да получите и доволно обслужване. Ако сте взели климатик с така наречения "безплатен монтаж" или "монтаж включен в цената" то замазването на дупките може да е само на добра воля на монтажниците, макар, че не е кой знае каква философия ако има достъп. Друг е въпроса, че един монтажник не е длъжен да е добър с гипса, но пък е от полза.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2009

... Тоест ако сте платили доволно за монтажа е добре да получите и доволно обслужване.

Колко хубаво звучи, но дали е истина????

8.  

9. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Пак отворихме старата тема за липсата на елементарни правила и регулации при монтажа на климатична техника. Това обаче за да се случи трябва да има гражданско общество и функциониращи държавни и съсловни органи, където като се оплачеш, че в хипермаркета има табела с монтаж 60 лева да ги глобят 60 000 (защото това не е монтаж, а измама) и тогава част от нещата да си дойдат на мястото. Другата част от нещата ще си дойде като се спре кражбата на ДДС и други данъци и да престанат да те питат "аз като не искам фактура може ли монтажа без ДДС" и да престанат да плачат, че нямало пътища и т.н., защото като не се плащат данъци и малкото платено се краде как да има пътища, болници и т.н. Ще се строят само едни бензиностанции, където ако ще не с НАП, а със свети Петър да ги свържат пак ще се е по старому. Не може да вържеш невнорите на всеки средностатистически бай Ганьо по протокола TCP/IP с някаква институция и да очакваш бай Ганьо да се промени заплашен от санкции.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Избор на климатик за отопление в панелно жилище
    От lyubo_d във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 17
    Последно: 11-11-12, 09:09
  2. Помогнете за избор на климатици за цялото жилище
    От dimitrovgresto във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 4
    Последно: 24-03-12, 08:39
  3. Избор на ново ТВ :)
    От dbitzepsa във форум Телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 09-11-11, 16:53
  4. Избор на ново PC
    От wH1spEr във форум Общ - хардуер
    Отговори: 5
    Последно: 08-05-06, 10:37
  5. Малко помощ за избор/купуване на ново РС
    От Cko във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 07-10-05, 09:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе