stoyanov.bs- Слагай RAS-10SAVP2-E Super Daiseikai 6 и не му мисли това е климатика 2099 лв. с монтажа.
Преглед за печат
stoyanov.bs- Слагай RAS-10SAVP2-E Super Daiseikai 6 и не му мисли това е климатика 2099 лв. с монтажа.
Благодаря за бързите отговори :rolleyes:
...ами, колко икономични ?....незнам,нещо от което да не отива почти целия доход на семейството ни за ток ,че тази зима две конвекторни печки ни изядоха ушите :sad: Можем да отделим за двата около 3000 с монтажа. Гледам по форумите,че най се хвали Дайкин. Вие какво ще кажете ?
За тази малка стая,разгледа ли и тази тошиба RAS-10PKVP-E Super Daiseikai V ?Вярно отгоре е с цената но и с монтажа е на 2299лв.-така и така ще даваш повечко... :)Цитат:
Първоначално публикувано от stoyanov.bs
Тук във форумът не сме телепати, за да знаем месечния доход на участиците, но 2бр. от МЕ GE25 би трябвало да свършат работа. И пишете повече информация за помещенията - саниране, температура без отопление, изложение и т.н. :jamaikaЦитат:
Първоначално публикувано от nova
Бих заложил на Mitsubishi Electric, MSZ-GE35VA и Mitsubishi Heavy, SRK/SRC 20 ZG-S за спалнята.
П.С. Както е рекал Пилот - и МЕ GE25 е потенциален кандидат.
Ами ето едни много прилични модели, икономични и на много прилична цена :) :
-за хола(45 кубични метра) ~ 17 квадрата = SRK/SRC 35ZJP-SMITSUBISHI Heavy
за спалня(29 кубични метра) ~ 11 квадрата =MITSUBISHI Heavy SRK/SRC 25ZJP-S
И 5-та серия я видях, но честно казано не разбрах защо струва 200лв. повече стария модел. Разликата се дължи главно на сглобката или пропускам нещо?Цитат:
Първоначално публикувано от diksanal
bobovo спомена за преоразмеряване (11кв.м е стаята). В такъв случай дали не е добре да огледам и марките които предлагат модели с по-малки като мощност климатици?
А на Fujitsu кой е алтернативния вариант на Mitsubishi Heavy SRK / SRC 50 ZJP-S? От тези двата ми изглежда 14-ката горе долу със същите параметри, 18-ката е по мощен.
http://www.**********************/klim...4lgc-807.html#
http://www.**********************/klim...8lfc-877.html#
За този ценови диапазон може и това:
http://www.**********************/klim...50va-820.html#
Май беше с twin rotary компресор. Нека потвърди някой.
... Не знам за 26 квадрата къде го бутате на 18-ка. В 26 квадрата се оправя добре 12-13 от топ моделите. 18-ка чак ако взима нещо от средния клас.
Здравейте всички ! Търся си климатик за спалня 15м2 северно изложение , изолация вътре и отвън пвц дограма. За охлаждане.До 1000лв. Благодаря предварително!
Моля!Цитат:
Първоначално публикувано от JaR
И къде тук е предложението за до 2000 лева с монтажа ???Цитат:
Първоначално публикувано от Mega
Ще качи бюджета с малко, ако иска да има добра машина. А предложението може да бъде: Daikin FTXS35, FVXS35, ME GE35VA, General 12LTC, Panasonic KIT-E12NKE-3 ...
Разбира се тези предложения са само условни, без оглед на място избягвам да съм категоричен.
Благодаря за отговора.Да попитам защо да слагам 12-ка при положение ,че 9-та я дават до 20 кв.м.И още нещо да те попитам как работят тези машини като цяло ,защото за Фуджи нама много изписано в темата на форума .Повечето е за Fujitsu.Цитат:
Първоначално публикувано от bobovo
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340656440[/time]_________________________________________________