Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
Здравейте, от днес стартира промоция в Карфур на 2 Хитачита - е10Н3 за 899 лв. с монтажа и е14Н3 за 999 лв. с монтажа. Някой има ли впечатления от тези модели, най-вече ме интересува шума от вътрешното тяло. Другите параметри изглеждат прилични. Имам Хитачи 35 от 7 години, добре работи, но вътрешното тяло е много шумно. Промоцията включва и разсрочено плащане без оскъпяване. Мился да тръгвам за Карфур, освен ако някой не ме разубеди.
Цитат:
Първоначално публикувано от Cllay
На коя марка и модел да се спирам?
Избери някой от моделите които съм посочил в един от горните си постове.
Вариант за теб също е и фуджицу/фуджи илектрик/дженерал 12LEC .
Посочените от мен модели поне нямат оплаквания за нетоплене.Не се самопре*****й със самсунг.
Когато има достатъчно добри отзиви за дадена марка и модел климатик тогава си струва да го купиш ...
Цитат:
Първоначално публикувано от rm0245
Здравейте, от днес стартира промоция в Карфур на 2 Хитачита - е10Н3 за 899 лв. с монтажа и е14Н3 за 999 лв. с монтажа. Някой има ли впечатления от тези модели, най-вече ме интересува шума от вътрешното тяло. Другите параметри изглеждат прилични. Имам Хитачи 35 от 7 години, добре работи, но вътрешното тяло е много шумно. Промоцията включва и разсрочено плащане без оскъпяване. Мился да тръгвам за Карфур, освен ако някой не ме разубеди.
Ами не разбирам как ще си купите климатици от магазин за хранителни стоки и после като ви потрябва сервиз никой няма да ви обърне внимание и ще ви отсвири.
... Как точно като хранителна стока, за лев дават два. Келепира не спира. ;)
Промоцията е само за монтажа.Вероятно правят компромис в качеството. :081:Иначе цената даже е нагоре малко.
:) Само да попитам кое е показател за добро охлаждане и отопление отдаваната мощност отопление охлаждане или СОР и ЕЕР ... защото примерно за 9 отдаваната мощност е почти еднаква а СОП и ЕЕР са различни ... http://brosbg.com/PANASONIC-CS-CU-XE9LKE-product-2109 това как ви се струва за 13-15кв стая за охлаждане и отопление дали ще е добре за отопление повече
Здравейте
Необходим ми е климатик за 26 м2 или 65м3.стаята е хол . има десктоп пс , телевизор и лампи :)). . климатика ще се ползва и в двата режима . през денят ще работи на 16-17 градуса , а като се прибере на 22-23 . (в режим отопление) . за охлаждането не е кой знае по различно . общо взето през деня да поддържа някаква нормална температура и като се прибере да си я прави каквато му е удонба . в момента е една осака 18-ка . и казва че се справяла добре и зима и лято . сега се скапа и ..... предложете ми нещо за около 1200 - 1300 лева . към момента съм се насочил към Midea MS9V-18HRDN1 . ако имате други предложения ще съм благодарен .
Цитат:
Първоначално публикувано от kebappa
Здравейте
Необходим ми е климатик за 26 м2 или 65м3.стаята е хол . има десктоп пс , телевизор и лампи :)). . климатика ще се ползва и в двата режима . през денят ще работи на 16-17 градуса , а като се прибере на 22-23 . (в режим отопление) . за охлаждането не е кой знае по различно . общо взето през деня да поддържа някаква нормална температура и като се прибере да си я прави каквато му е удонба . в момента е една осака 18-ка . и казва че се справяла добре и зима и лято . сега се скапа и ..... предложете ми нещо за около 1200 - 1300 лева . към момента съм се насочил към Midea MS9V-18HRDN1 . ако имате други предложения ще съм благодарен .
Че къде я има тази мидея? Този модел го няма в ценовата от май месец има само 12ката.
Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Че къде я има тази мидея? Този модел го няма в ценовата от май месец има само 12ката.
верно че го нямат в наличност(ама очаквали доставка ) . Велев преоръчай нещо за тия пари и изисквания .каквато и да е марка.просто имам и мидеа имам и панасоник и мидеята е по добра по доста показатели според мен .Велев до сега не си ме подвел :ole така че разчитам на мнение
Новите мидеи не са това което бяха преди.
е в краина сметка какво да купя за тия пари (1300лв) и 65 м3 . даите предложения
suzibor,СОР и ЕЕР са показатели на икономичност съответно за отопление и охлаждане.За добро охлаждане,отопление се гледат мощностите.Най-вече на отопление,ако се използва комбинирано.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341950760[/time]_________________________________________________
Ако помещението е изолирано и по-слаб модел ще се справи.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341947360[/time]_________________________________________________
Цитат:
Първоначално публикувано от kebappa
е в краина сметка какво да купя за тия пари (1300лв) и 65 м3 . даите предложения
Пак някаква 18-ка или две 9-ки още по-добре,ако е удобно.
Кебапа твоят климатик е GREE GWH18KG .Трябва да си бързи, смели, сръчни защото този климатик е на изчерпване, а не виждам нещо свестно за тези пари с тази мощност...
Действай овреме ...
черпи, народе, с пълни шепи китайските сопи...бързай, защото от 01 януари 2013 влизат SEEER and SECOP...
действай овреме...