Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
Дайкин-а е на доста по-добра цена. Или най-доброто като цена-качество при подовите машини. Ако парите не са проблем то Мицубишито. Макар, че аз бих взел подовата Тошиба с външно на Дайсейкай. Дайкина категорично няма дренажна помпа, не знам и другите да имат. Като цяло подова машина в 18 квадрата има някои особености при избора.
Цитат:
Първоначално публикувано от gnf
dizel POWER, намали малко енергийните напитки :) ще свършиш мастилото от писане :)
Заповядай!
като гледам тех, хар , е доста добър
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344794537[/time]_________________________________________________
Цитат:
Първоначално публикувано от Mega
Дайкин-а е на доста по-добра цена. Или най-доброто като цена-качество при подовите машини. Ако парите не са проблем то Мицубишито. Макар, че аз бих взел подовата Тошиба с външно на Дайсейкай. Дайкина категорично няма дренажна помпа, не знам и другите да имат. Като цяло подова машина в 18 квадрата има някои особености при избора.
мега за мен някои климатик
Цитат:
:Drinks:
... Dizel, ако попиташ нещо конкретно и точно може да получиш и подобен отговор.
Мега, BMW ли караш ;) ... Прочети мненията на Дизел, искрено ще се смееш, както и аз! :yahoo:
Цитат:
Първоначално публикувано от dinko69
Мега, BMW ли караш ;) ... Прочети мненията на Дизел, искрено ще се смееш, както и аз! :yahoo:
смейсе ще живееш повече
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344805440[/time]_________________________________________________
Цитат:
... Dizel, ако попиташ нещо конкретно и точно може да получиш и подобен отговор.
мега на страница 153 съм изложил всички данни за стаята в която искам климатик
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344801900[/time]_________________________________________________
Цитат:
които се смее последен през зимата стои на топло
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344798496[/time]_________________________________________________
Цитат:
динко как си с климатиците на вие или на ти
dizel, това е твоята машина. Ако парите са ти много ще мислим за друга.
Цитат:
dizel,
това е твоята машина. Ако парите са ти много ще мислим за друга.
машината е добра а 5та серия не е ли по добра и май е японска сглобка
Зависи, за спалня 6-та е по-добра, ако това помещение е спалня (гадая по размера). Освен това 5-та серия ти е доста над бюджета.
Цитат:
Първоначално публикувано от dizel
машината е добра а 5та серия не е ли по добра и май е японска сглобка
как работят 6-5серия при -20,- 25
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344800078[/time]_________________________________________________
Цитат:
Зависи, за спалня 6-та е по-добра, ако това помещение е спалня (гадая по размера). Освен това 5-та серия ти е доста над бюджета.
да детска стая
Най-добре от всички други. На -25 не знам как работят, но на -20 не разбират, че е зима. При мен също е в детска и с такава квадратура.
Цитат:
как работят 6-5серия при -20,- 25
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344803640[/time]_________________________________________________
да детска стая
5та серия очаквам до два дни да ми кажат цена за сега е на 2200лв с монтаж
5-та серия е шумна за детска стая и няма йонизатор. Дистанционното не е осветено. 5-та серия е по-добра за дневна. 6-та серия има режим за сън (тих режим), йонизатор, осветено дистанционно. Разбира се избора си е твой.
dizel, не е нужно да цитираш мнения през един пост...Хората виждат написаното.
Цитат:
5та серия очаквам до два дни да ми кажат цена за сега е на 2200лв с монтаж
5та серия не е ли с предимство че е правена в япония
Не мислиш ли че, това което написах трябва да му обърнеш внимание?