Надявам се да преразгледат условията както е писал whitewizard по-горе.
В момента нервите, времето и таксите на банките не си заслужава. Лошото е че поне 1 от климатиците тук е за смяна![]()
И на мен ми се иска да съм баровец, но нещо не ми се получава. В моя квартал сме с доста къщи на повече и от 40-50г. Хем всеки ремонт и поддръжка ни излизат в пъти повече, хем дискриминация. Само за покрив 2010г. дадох 12000лв. Изолацията ми не е на 2-3 стени, а 10-12.
Не се оплаквам, но на каква основа се прави подобно разделение.
По мое време имаше изисквания за изолацията, спецификации и две големи фирми, които отговаряха на условията, за да ти отпуснат кредита. И двете бяха свързани с кмета и двама общински съветници. Оценката за труд и материали възлизаше на 11 200 лева. Аз хванах друга фирма, която свърши работата за 5 500 лева, без трудовото възнаграждение на отговорника за качеството и контрола, който беше баща ми. Разбира се, 100% за моя сметка. Вече 10 години нямам никакви проблеми.
Някой кандидатствал ли е тази година за КЕЕ с новите условия? Интересувам се дали има някакъв вариант ако не мога да намеря още 2-ма човека от входа...
Миналата седмица пуснахме документи на клиент, който кандидатства само с една машина, самичък. Одобриха го без проблем. Програмата е на изчерпване, така че, ако смятате да действате, действайте...
Малко е глупаво ако не можеш без съседи ние сме 4 апартамента като 1 етаж е празен 1 си е с климатици чичо ми не се топли той е морж .. 20% си е съблазнително ако е реално на машина 2000лв са си 400лв и ако вземеш и още 1 то едната ще ти дойде на половин цена ,а както казаха и други хора ние сме бачкатори ... аз мисля тези дни да ходя и да видя как стоят нещата .Дано имам късмет както клиентът на Александър