А преди 9 години, когато аз ползвах, беше песен - за 1 ден кредита е готов, след 10 деня получаваш парите по сметка.
А преди 9 години, когато аз ползвах, беше песен - за 1 ден кредита е готов, след 10 деня получаваш парите по сметка.
Аз я погребах още на времето, когато се роди. Създадена бе с цел да помага финансово на всички други, с изключение на собственика на имота и кредитополучателя. Изненада ме факта, че по-рано, при засупуване на климатизатор, оставаше нещо и за собственика. Усетили са се![]()
И аз бях скептик, но през 2008г., когато си газифицирах къщата ми признаха почти всичко от 3800лв. разходи. Аз си имах парите в брой и още на втория ден върнах "заема" и не съм плащал никакви лихви. Вярно такси имаше, тогава и наказателна за предварително погасяване още съществуваше, но пак накрая по спомен някъде 650-700лв. чисто ми останаха.
За "Многофамилен блок" пише 20%?
Звъннах в reecl - наистина има изискване да кандидатстват поне 3-ма човека от входа.
Всичко е направено по най-извратения начин,за да откаже хората
Най-вероятно септември ще има преразглеждане на условията по искане на банките.
Най-добре да се изчака дотогава. Който обаче има неотложна нужда..., просто си взима потребителски кредит.
Условието в момента е: Кандидатстват НАЙ-МАЛКО 3 апартамента и ако се одобрят получават ДО 10% от платената сума.
Това е дискриминация. Все пак не всички живеят в блокове с поне 3 апартамента. Има и къщи.
И като махнем разходите - такси, време, нерви....
Губи се смисъла, аз се отказах.