Конвенционално "куче" Chigo KFR-32GW/ADc. Размразява изключително рядко при консумация на ток около 700 вата.(Бях го нарочил, че не му работи дефроста ...за два месеца от както го имам се е разскрежил 3 пъти, като всеки дефрост продължава около 7 минути) Топли и при -12 градуса, като още не съм го видял да си пуска реотана във вътрешното тяло.
Finlux FEY-12A410W WHITE от 2 и повече месеца не съм го спирал и беше разкрежавал 2-3 пъти като при теб. Но днес при -10 сутринта и цял ден не вдигна повече от -7 с гъста мъгла много му е зор на горкия . Нагласен е на 23,24 градуса държи 22 в хол 20 квадрата панел но не е спирал от сутринта и за 1 минута , освен да разкрежава на час и половина горе долу , консумацията можеш да прецениш колко е над 1 КВ , за денонощието ще ми удари 20 Киловата . Но нямам друг избор живеем в апартамента на жената на маика и и това има тука :D . Има нагревател на външното тяло но кога се пуска при какви градуси и по колко работи незнам
Този пост е редактиран от Tihomir Stankov; 15-12-12 в 18:59.
Ей, голем лакомник тоя убавец. Сръчкай комшиите да се топлят повече, няма само ти тях.
Нестава пад нас пак в тристаен апартамент живее една баба , но тя живее във едната спалня само , под нас хола не го отоплява . Другата ни стена е към едната ни детска но ние не я ползваме и не топлим , другата ни стена е към комшиите и незнам дали те топлят . Със дървена дограма сме зад нея има винкелна остаклена тераса ама колко да държи и тя , а и самия климатик си е смотан евтин конвекционал какво да искам
При тия условия си трябва доста огън, от каквото и да е.
Климатика когато е на отопление как е най добре да се държи вентилатора? На ауто или на медиум или на макс, чета в някои постове че не е хубаво да е на на ниското ниво на вентилатора, защото не е добър топлообмена така , вярно ли е ?
не е хубаво да е на на ниското ниво на вентилатора, защото не е добър топлообмена така , вярно ли е ?
Вярно е.