Машината е много добра,виждал съм 28ца в 30+ кв и дори не се напъваше,според мен няма да сгрешиш с избора.
Машината е много добра,виждал съм 28ца в 30+ кв и дори не се напъваше,според мен няма да сгрешиш с избора.
а от гледна точка на икономичност как ти се вижда ?
Това е топ машина за японския пазар,трудно може да намериш по икономична,само гледай да е читава бройката.
ще имаш проблеми с тоз ДЗВЯР................ни ще го чуваш,ни ще му плащаш МАСРАФА,а от жегата ще те НАЛАЗВАТ ПО-ЧЕСТО...........НИ ГО КОПУВАЙ,особено от тия
Mitsubishi MSZ-ZW40TS
Този пост е редактиран от justify; 23-10-14 в 15:14.
защо да не го купувам : ) не те разбрах
аааа .... найстина го прочетох през редовете ,прочетох го през телефона : ) мерси за инфото ще я взимам машината дано да остана доволен от топлина и сметките за ток : )
18,5 кила външно тяло ? По-добре потърси нещо друго...
Имам проблем колеги и ще помоля за малко помощ. Имам 225пдр тошиба и днес реших да я пусна но уви на дистанционото нищо не показва. Смених батериите но уви пак нищо. Та първивъпрос къде във варна да го занеса да го погледнат и втори има ли шанс да пусна климата на отопление без дистанционото.
Дистанционото е това::
- - - - - - - - - -
Оправи се проблема .
Здравейте и от мен.Искам да помоля знаещите за малко повече информация относно характеристиките и годините на К2У FUJITSU AS 28EDZ.Ще се справя ли в помещение 24кв.~58куб.стаята е 2,40м„ висока с пвц дограма приземен етаж 1метър в земята.
Нещо сте объркали сигнатурата на модела.