Външна - t=9C; Настроен на 23.5С, Вент.= auto; Вътрешна - t=23C
Външна - t=9C; Настроен на 23.5С, Вент.= auto; Вътрешна - t=23C
Измери го с ватметър да не се окаже със софтуер от фолксваген
Ватметъра показва обща консумация на трите машини - 350W.
имам го същия модел 281 UDR , засичах го паралелно с 2 различно ватметри: с единия показа разлика в плюс 7 вата, с другия +12 вата. Тоест аз лично го приемам за достоверно показанието. При мен работи в офис и при външна 11, задание 21,5 и постигната температура 21,8 гр. консумира текущо 85 вата в момента. Но при мен на автоматичен не работи икономично, държа го при сегашните външни температура на 1-ва степен, а когато спаднат темп. вън го оставям на 2-ра. Така съм го установил ,че работи най-икономично и добре поддържа температура из цялото помещение. Недостатък според мен лично е,че при 2-рата степен вече си е шумна турбината.
Моите ватметри показват 4W, общо за четирите машини, а в стаите е 21°С. @tony34al, машината на снимката европейска ли е?
Явно пластмасата е била доста зле и я заменил предния панел,който прозрачен с формички.Надписът е в ляво в средата на панела.
капака видимо е кристален на клетки е вероятно е оригиналния. перфектно си изглежда. да си я ползваш дълги-дълги годинки
С 100W консумация може да и се сложи юпиес, че ако спре тока да не изключи машината. А реактивната мощност дава ли я?
Този пост е редактиран от goschas; 23-10-15 в 21:39.
Коя точно европейска машина сваля до реални 60 вата, че не съм виждал. Без да познавам японките, само питам?
60вата , но без да работи компресора... (пета серия дайсекай може да е около 100 вата)
Този пост е редактиран от bobbyap; 23-10-15 в 22:27.