правеха си както трябва машините без да спестяват за това ги и няма вече .. моето примерно е базов модел ,с 30 кила външно тяло и 10 кила вътрешно .. коя друга марка има такъв базов модел неолекотен
от старите обаче .. от по новите вече няма
Здравейте,
Случайно попаднах на темата и ми стана много интересна. Решил съм да поставя климатик на двуетажно стълбище на къща. Стълбището е на северната страна на сградата, с ПВЦ дограма и изолация 6 см ЕПС. Коридорът на първия етаж е около 4 кв с височина 2,70, самото стълбище е 6 кв с височина 5,40, коридорът на втория етаж е 16 кв, височина също 2,70. По мои груби сметки около 90 кубика. Планувам да сложа климатика в коридора на първия етаж, като ми се иска да е един. Какъв климатик втора употреба бихте препоръчали? Цената за покупка не е толкова определяща, колкото последващите разходи за ток. Предварително благодаря!
И каква е идеята - да се отоплява коридора ли? При такава ситуация, огледа е задължителен.
Човек слагай изолация, ще се родиш.
Трябваше да я прекараш докато имаше кредит ЕЕ.
дайте мнение за разрешаване на спор , имам един нипон на 1 етаж под мен и като си бачка он оф и направо ме побърква моя е до главата ми и не се чува а този като почне с неговите вибрации и откачам Има ли решение въобще тоя боклу*** да не бучи и да не ги прави тея вибрации на сградата какво е това нещо през 1 етаж ми бучи
...или това View image: kirki2 (от една др. тема)