е външното ти тяло е 35 кила ,това ако ти се вижда малко
изглежда по малко на фона на мидеите, които са закачени по около негоTEST
nadia206 , изобщо не сравнявайте мидейте с тази класика. На вътрешното тяло, от лявата страна има лепенка с параметрите на модела, ако Ви интересуват повече подробности. По спомен, модела е с двойнороторен компресор, както и с трв и капиляри. Но едва ли тези неща са от значение за Вас. Между другото, нормално е машина която се експлоатира от повече време да бъде проверена и изчистена основно, за да може да Ви служи още доста време.
Да обобща с какви климатици съм се оборудвал в панелното жилище което живея 90квадрата.Всичките са втора употреба
Във всекидневната хол + кухня с преход мисля ,че е около 30 - 36 квадрата Mitsubishi MSZ-ZW40TS.В по-голямата спалня 12-15 квадрата National 221CFR.В по малката спалня 9 квадрата National 22RFH.
Не мога да кажа отзиви , тъй като съм в ремонт и не съм ги пускал : ).Но определено имам добри очаквания от тези машинки : )
Здравейте!
Сега се регистрирах. От една седмица имам MITSUBISHI MSZ-EX22TE.
Втора употреба е и топлим с него стая 13 кв.м. Няма проблем с топленето. Моля, ако някой има
мнение или книжка с инструкции да пише. Рових в сайта на Мицубиши, но не намерих нищо за този модел.
Може и да са ме излъгали, че е японски. Имам само лист с превод от дистанционното. Моля да ме извините, ако въпроса ми не е за тази тема!
А честито , ама нема нужда да постваш един и същи въпрос в няколко теми . Избери си раздел :
или тук :https://forum.setcombg.com/%D0%B2%D1...D1%82-3-a.html
или тук :Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
За това поста ми завършва с извинение... Притеснена съм и ако прецените може да ми изтриете мнението, профила или каквото пожелаете. Имам нужда от информация и затова си позволих да се регистрирам и копирам мнение в различни теми. Всичко добро Ви желая! Съжелявам, че нахлух във форума Ви!
Г-жо или г-це, няма нужда да търсите отговори в толкова много теми. Във форума има достатъчно компетентни хора които ще Ви дадат нужната информация (евентуално).
Както разбрахте, модела е базов на марката и ако е обслужен както трябва и поставен в съответното помещение спрямо параметрите му, ще Ви върши работа. Никой не знае дали е окомплектован с оригинално управление за да Ви кажем как се работи с него и т.н.
Машината Ви има инфрачервен температурен сензор обхващаш 150° за по добър контрол на температурата и предотвратяване на загуби на електроенергия. ·
Може ли да ми препоръчате от някъде да си набавя информация, с цел да не досаждам тук? Убедих се вече, че 1000лв. са много пари за този модел, но поне да го разуча. Направила съм го на автоматичен режим и едва ли не стоя и се чудя дали да го оставям така, или да му пробвам въпросните екстри, които май ги няма...
- - - - - - - - - -
От една седмица стои на 18 гр. , в стаята е 20, 21, което ме устройва. Има изолация и нова дограма. Въпросът ми е незнам на какви грасуси да го държа с цел да е най икономичен.