Относно бюджета за сега съм на 2800 лв.Мога да мърдам и нагоре.
Относно бюджета за сега съм на 2800 лв.Мога да мърдам и нагоре.
РАДВАЩО Е ,ЧЕ мислиш за комфорта на хората,но щом ще го даваш под наем май съвета на ВЕЛЕВ е най-удачен.
1.К2У едва ли ще намериш в бургас
2.при евентуална повреда,трябва да идва човека,който ти го е монтирал(слава богу моите за 3 г. не са пипани)
3.чужд човек не пази
за под наем слагай 3 дайкина от по 800 лв ,ще вдигнат наема
Ами мислил съм и за нови и за втора ръка,но тези Дайкини са китайчета и немогат да се сравняват с КВУ които ми предлагат.
Както вашия градски Дундурма ви написа, К2У са като колите 2У. Всичко е до бройка или до късмет. Огромна роля има човека, който ги продава. Ако е коректен и е подбрал и ремонтирал майсторски машините наистина може да направите добра сделка. Много по-често обаче, както и при мнозинството коли закупени от редовите автоджамбази, има вероятност да възникнат проблеми.
Ок. Благодаря ви за отговорите.Може ли да ми препоръчате място от където мога да остана доволен.Разбирам от форума че в Пловдив има хора които са ок.Не ми е проблем и до София да отскоча.Вие от кой сте пазарили вашите клими?
Пловдив - Цецо (Японски Климатици-Пловдив ) или Сашо (Климатична техника.). Освен покупката, силно препоръчително е и монтажа да е техен
Този пост е редактиран от justify; 13-03-15 в 21:30.
ай престанете с реклами на тез МИСКИНИ.............
Дравейте,моля за мнение за климатик то6иба ras 225 jd.ако може малко информациа
базов модел от 2003/4г ,прилични параметри и масивно външно тяло ,на отопление 0.7-2.5-4.8кВ
Модел: 2003~2004 година
Работно напражение: 100V
Хладилен агент: R410A
Страна произход: Japan
Параметри на климатизатора при 35°C външна температура (27°C в помещението):
Охлаждаща мощност: 2.2 kW (0.7 ~ 3.1), 7509 BTU (2390 ~ 10600)
Консумирана електроенергия: 425 W (155 ~ 790)
COP: 5.18 (коефициент на преобразуване – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 7°С външна температура (20°C в помещението):
Отоплителна мощност: 2.5 kW (0.7 ~ 4.8), 8532 BTU (2390 ~ 16380)
Консумирана електроенергия: 465 W (170 ~ 1275)
COP: 5.38 (коефициент на преобразуване – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 2°С външна температура (20°C в помещението):
Отоплителна мощност: 3.5 kW, 11950 BTU
Консумирана електроенергия: 1130 W
COP: 5.28 (средна стойност)(коефициент на преобразуване – енергийна ефективност)
Допълнителна информация:
- Плазмен филтър - ефективно отстраняване на миризми, дим, прах, алергени и всякакви други замърсявания, намалява токсичността на въздуха и осигурява здравословна среда на живот;
- Йонизатор - обогатяване на въздуха в помещението с отрицателни йони;
Благодаря за информациата
- - - - - - - - - -
Здравейте,искам да попитам за ва6ето мнение за два модела климатици.става въпрос за климатик MITSUBICHI MSZ-WX28J и TOSHIBA RAS 228NDR.6те се използват за отопление на 20кв с пвц дограма и много добра изолациа.6те се подържа 23-24градуса.интерисуваме кой от двата 6те се справя по добре,кои 6те е по икономи4ен и по тих.Бладодаря ви предварително
Този пост е редактиран от filip kamburov; 16-03-15 в 07:29.
filip kamburov - по удачния модел климатик за теб е MITSUBICHI MSZ-WX28J , на другия сигнатурата ме озадачава ... (другия път пиши все едно си на изпит по български , не в някой саит за забавление)
Този пост е редактиран от bobbyap; 14-03-15 в 02:19.