Подкрепям колегата преди мен. Този климатик ще се изгуби в 40 кв.м. Кажи с какви пари макс рацполагаш, за да те насочим.
Подкрепям колегата преди мен. Този климатик ще се изгуби в 40 кв.м. Кажи с какви пари макс рацполагаш, за да те насочим.
Благодаря за отговорите!
diksanal благодаря за съвета приятелю квадратурата реално е 35 кв.м но съм опуснал малко защото ме е страх да не ми е студено хихихихихи
Не държа да е точно този модел... е хубаво е да има някоя екстричка, но за мен надежността е на първо място(жена ми да е жива и здрава ,но не го плаща тя хахахахах)
DUNDURMA и на теб благодаря за хубавият въпрос .....бюджета ли? Според мен Бюджета е напълно реалистичен за климатик втора употреба та дори и да е с COP- 101(не го обявих за да няма злоупотреби)
Та все още очаквам съвети ,препоръки и предложения от сериозни хора с опит и най важно хора който държат на името си !
nako-bako Разчитам и на теб!
zzz- мерси за съобщението ,надявам се да си доволен от покупката си и да не zzzz-ъзнеш вече(Шегувам се разбира се)
Айде наздраве на всички и весело прекарване на празниците!!!!
П.С. А аз ще трябва да реша този проблем до нова година щото пак ще пътувам.
За да не спамя излишно и да пускам нови теми и мнения!
С помоща на един много добър приятел ,казва се Финландия 0,7л 2X50гр -стигнахме до едно добро предложение:
Климатик :82ЙКА
Марка : ЦЕЦЕ
Произход:Македония
Дилър: Биг Брадър
Операционна система : Макинтош
Състояние; Втора употреба–нормални следи от употреба, без фрапиращи драскотини и деформации по външното тяло.....
COP - МИНУС 200036
Коментари ;Няма още щото е нов модел за България
Цена оххххх не знам
Този пост е редактиран от ixat; 17-12-12 в 22:52.
Вземи си една такава машина и ще бъдете хем на топло хем доволни. http://www.klimatici-pleven.com/ASHZ-18LBC-Nocria.html
Велев!
Моите уважения , но все пак аз попитах за климатик втора употреба .
Цената която предлагаш се равнява на 6тона домбаски въглища или 5тона домбаски въглища и надник на някой да ми пали парното за два сезона, плюс топла вода.
МОЛЯ аз уважавам мнението ти!
Пожелавам ти много работа и продажби, Да си жив и здрав!
Но все пак да бъдем реалисти!
Blue1– Благодаря!Напълно си прав за Финландия ...... RAS-632JDR Е съфорумците ще кажат къде да го намерим.
Blue1-http://global.rakuten.com/en/store/h...item/10006370/ ти сериозно ли?
и тези img58080313.jpg две звездички какво означават?
Този пост е редактиран от ixat; 17-12-12 в 23:18.
ако мислиш,че за 35кв.м. ще купиш нещо хубаво под 1600-2000(с монтажа)-няма да стане или поне ще е доста трудно.
Коуегата е тръгнал за поомачкани японски ягодки с гоуемата кошница. Уошо, че и тях не ги дават без пари.
Тошо 506PDR би се справил прилично според мен.
Драги DUNDURMA аз съм реалист и мразя скъперниците!!!!!!!!
Дори и за секунда не съм си и помислил за не уважение,тарикатлък,хитруване,или както англичаните казват ГУБЕЩ ВРЕМЕТО(time waster) човек!
Но ми омръзна от продавачи предлагащи климатици 12 отговарящи на 14ски или 16ски отговарящи на 18ски
то е или 18ска или .....разбираш ме нали?
Обикалял съм магазините,чел съм в нета и се спрях на истински климатик ЯПОНСКИ(според прочетеното във този форум)
Тези 2000лв са под цената на нов климатик ,но не и реална цена за втора употреба.
Единствено и само в България втората употреба надвишава половината от реалната цена като нов и то в годината когато е произведен,да не говорим за днешна дата!
Повярвай ми така е а и ти го знаеш!
Всеки ,абсолютно всеки има право да продава каквото си пожелае на каквато цена си пожелае!
НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ ПРОСТО СЪМ ЧЕСТЕН И ОЧАКВАМ КОРЕКТНОСТ И ЧЕСТНОСТ!
Всеки знае къде са новите климатици!
А и Велев ми посочи пътя!
Все пак да сме реалисти и да забравим големите горници по време на криза !
Не ми се спори!Не ми е силата в тази тема. Не съм конфликтен човек!
Дайте да слагам нещо и да ви споменавам с добро!!!
И МОЛЯ някой да ми разясни разликата между този http://www.varnaklima.com/index.php?...product_id=383
и
този климатик http://valdesbg.com/klimatici/panaso...cs-280cxr.html
И евентуалната му цена като "рециклирани" та и аз най накрая да взема решение!
Този пост е редактиран от ixat; 18-12-12 в 15:35.
Този пост е редактиран от ixat; 18-12-12 в 07:55.
ixat,точно заради некоректни търговци аз си купих 3 клими от АЛЕКСАНДЪР-който е от пловдив.свържи се с него и ще получиш поне съвет от едно кадърно момче.а ИСТИНСКИЯ ЯПОНЕЦ-НОВ е доста над 2000лв. и повярвай,дори изхвърлените си заслужават всеки лев(ако са сервизирани добре като моите).ако не искаш втора употреба НОКРИЯТА е твоя климатик.
Благодаря за съвета.
При първа възможност ще потърся помощ !
за пореден път-японците нямат равни.вънка вие вук,в къщи 25 гр.,жената обикаля по кюлоти,а самураите мъркат ли мъркат..........като чета форума бая ЕВРОПЕЙСКИ МЛАДЕНЦИ взеха да създават проблеми,а някои дори топлят по малко![]()
Този пост е редактиран от DUNDURMA; 20-12-12 в 07:26.
Моя японец не го знам как е при такива условия, понеже е на вилата и не съм ходил там от седмица, но и европейчетата ми работят идеално, хич не усещат тежките условия.