Ето представянето на модела в оригинал http://www.eccj.or.jp/vanguard/commende-10.html
Ето представянето на модела в оригинал http://www.eccj.or.jp/vanguard/commende-10.html
Мите, как 20+ бре...има, няма 13 години. Ще ги търсят тези машини за напред, ама като им кажеш годината на излизане на модела, все едно им говориш за война...дърто било.
Правописна грешка. но и така си е смешно.
В последното каре на представянето пише нещо за подгряване на маслото при много студено време, японският не ми е силна страна, та някой ако знае да каже- реотан на компресора ли има какво ли...?
Компресорът DA130A1F-23F от YDR серията, се ползва десетина години по късно в добри модели на Фуджицу и Шарп и за Европа...
Не още, чакам хубаво време. Щом го монтирам, вие първи ще разберете.
Имам едно питане приятел си купил същия климатик като моя Hitachi S28T , но на външното тяло няма лепенка с модела на външното тяло . Видимо прилича на моето външно тяло им ли шанс да е излъган ? По консумация гледам пада си до 90 W някъде и мах до към 2000W . Може ли вътрешно тяло да бачка с друго външно примерно от друг модел ? Иначе на вътршното тяло си работи всичко с оригиналното дистанционо е .
Моето хитачи не пада под 350 вата на минимум,въпреки че му дават на минимум 75 вата,ако трябват по малко изключва и включва.
Здравейте отново. За климатика тошиба искам да питам още нещо.В събота по едно време започнаха да мигат диодчетата за таймера и за работа. Мигат и не спират дори когато го изключвам от дистанционното.Изключих го от контакта и след 5 мин. го включих, тръгна си без проблем. Днес се прибирам от работа и по същия начин се беше осветкал, пак не става от дистанционното и пак го изключвах от контакта. Някой може ли да ми помогне с инфо?
Такова мигане на диодите, е индикация за проблем в електрониката. Проблема се изчиства до някъде след рестарт, но ще се задълбочи. Изисква се проверка на двата електронни блока.
Другата седмица, живот и здраве и аз монтирам. Голям зор е да слагаш климатик в апартамент, едвам му намерих място (на външното тяло). Премеждията около търсене на автовишка няма да разказвам (питаш фирмите, които монтират и те гледат като извънземен). Направо към въпроса: тръбният път се очертава да е около 8 метра. Трябва ли да се долива фреон? За 281JDR става въпрос.