Според мен: HITACHI RAS-E25S
Хитачито уж е с по-добри показатели пред Дайкин, намерих ръководство в интернет,но е pdf и не мога да копирам за да си преведа характеристиките.
Някой може ли да ми помогне с превода ? Hitachi ras-e25S Тук на страница 50 има харектеристиките,но не мога да се ориентирам....
40db шум, няма ли да се чуват много тези климатици ?
Благодаря!
Хитачито може да вкарва и изкарва въздух през дебела тръба. Тази система усилва шумът на вътрешното, но може да се спира. Тези стойности са максимален шум. Минималните не са упоменати.
Какво имаш предвид под "през дебела тръба" ? Нещо като тръбата за аспиратор ли ?
Не като на аспиратор. Гофрирана тръба около трийсет и няколко милиметра. Има климатици които вкарват кислород през тънка тръбичка и за това написах дебела.
Sent from my phone.
Daikin s25dtrs предполагам е от тези, които вкарват през тънки тръбички ?
Този пост е редактиран от avenger; 11-08-16 в 14:50.
До сега Дайкин с тънка тръбичка не съм видял. Ако е уруру сарара този, значи има система за овлажняване на помещението зимата.
Sent from my phone.
Уруру сарара е, тази екстра заслужава ли си ? Има ли ефект от нея зимата ?
Стига пишете тези глупости с вкарването на кислород. Откъде го вземате - кислородни бутилки ли Ви доставят , с ядрен синтез ли, с химично разлагане ли ?
С кислородопропусклива мембрана. Навън има тонове. Ти кво си мислиш като прочетеш O2 air на японски климатик? Пунта мара - просто въздух отвън?
Пунтамара е тъпата мембрана. С обикновен тъп йонизатор за 1 долар, осигураваш двойно повече кислород.
Петко, стига щуротии....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Това не е кислороден генератор. Има си и отделни уреди наречени "кислороден концентратор" това е нещо от този род.