Стреляш във високия клас. При тези модели който и да вземеш няма да сбъркаш - ще ти свършат работа. Ако щеш и по дизайн си избери кой ти допада. На мен присърце ми е UDR-а.
Стреляш във високия клас. При тези модели който и да вземеш няма да сбъркаш - ще ти свършат работа. Ако щеш и по дизайн си избери кой ти допада. На мен присърце ми е UDR-а.
Здравейте,чудя се между Toshiba 285NDR и National X284A,двата модела имат еднакви стойности,но ако някой каже нещо в плюс за един от двата ще съм благодарен.Ще работят в южна стая 23кв.
Двойно роторен компресор, срещу скрул...От към "глезотий", нещата са на кантар.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Всеки от тях си има своите преимущества.
Aleksandars
А този по-добър ли е от другите National cs-x256a мисля,че има и самопочистване(другите нямат) и може би е по-нова година,със 300лв е по-скъп от Toshiba-та,но дали си заслужава по-голямата цена?
П.С. Вече съм с National-x227a в спалнята и 285NDR в хола,надявам се да работят безпроблемно.
Този пост е редактиран от penkobg; 29-08-16 в 16:25.
Честит Имен Ден,Александър.Ако съдя по другите ми Тошиби със този минимум означава ли,че е двустапален компресора? Коя година е произведен?
щом не разбрахте ИРОНИЯТА........ма честито на САШО
Това е модификация на GDR.
Здравейте, собственик съм на магазин за хранителни стоки (по скоро е квартално магазинче) , взел съм категоричното решение да слагам климатик втора ръка японка-понеже от 15г различни дилъри на климатици не ми препоръчват инверторерен за тази цел(къде обосновано къде не) се доверявах-в момента съм със midea msg-18hr и се се справя доста добре (вече 5г) лятото-което ми е и по трудният сезон заради витрините 8бр. нямам проблеми освен дебелата сметка за ток, но зимата като стане под нулата и излиза в отпуска! Идеята ми е да потърся по малък консуматор, а в същото време и нормална работа при по-фрапиращи температури и затова със се спрял на японките втора ръка!!! Какъв климатик ще ми е нужен за помещение от 30кв/м 61куб/м с 8бр. хладилни уреди и без изолация! От гр. Казанлък съм и тука има фирма Exclima която в момента няма какво да ми предложи-моля да ми помогнете какво да търся като киловати, а ако имате предложения съм отворен за тях! Благодаря!