Да, питай и Александарс какво има в наличност. Не давам линкове от там, че ставал конфликт на интереси и някой модератор триеше постове преди време.
Какъв му е сайта ( без линк )
Sent from my iPhone using Tapatalk
Колегата ми предлага тези модели
Sanyo SAP-E36N... Или Хитачито - по-ново като година и с скрол компресор, но аз съм за Санйо.
Саньото е дартанян,обаче топли брутално.Преди 5г.Сашо монтира на племеника ми такъв и си бичи без забележки,абе отвява dr-ки и други подобни.Търся за колега SANYO EX28,ако някой има налична такава машина да ми пише на лично.
Също така ми офертират и това
Sanyo SAP-E36N. С него няма да ти се налага да се качваш на стълба или стол, за да си почистваш филтрите. Натискаш един бутон и ти ги сваля целите надолу. За отоплението при много ниски температури го оставям без коментар. Сам ще се убедиш.
Знам,че не е тук мястото но понеже се чете.Някой като е обикалял из магазините на големите градове.Търси се Toshiba 251 UDR или 281 UDR,ако е разбрана и цената още по добре.
Колеги,
Колебая се между следните два модела Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VE и Daikin ATR 28Fse1 yruro sarara
Ще го ползвам предимно за отоплрние на 25кв хол в нова кооперация с външна изолация. Търся комфорт и 24-5 гр температура. Естествено приятен топъл под ( отдолу няма съседи ) и кой от двата би бил по-икономичен като разход за ток
Според мен, няма такъв Дайкин - виж пак модела. А бе от толкова предложения, как пък точно на тоя Дайкин се спря?
Да не би да е Daikin AN28TRS ?
Ако е това вземам си думите назад!
Този пост е редактиран от tony34al; 27-09-17 в 19:19.
Дайкина е точния модел. Ами чудя се коя машина да избера и защо втората употреба на хартия и по - ефективна от нов хиперинвертор висок клас примерно цитираното мицу
Ако не можеш да си отговориш на този въпрос, не си за втора употреба.