Благодаря,явно вие разбирате какво означава това,на мен нищо не ми помогна вашия отговор.Благодаря все пак за отделеното време и подсещането, че сме в бг форум.
Благодаря,явно вие разбирате какво означава това,на мен нищо не ми помогна вашия отговор.Благодаря все пак за отделеното време и подсещането, че сме в бг форум.
Този пост е редактиран от avenger; 04-08-17 в 22:20.
oska, дай повече информация за помещението, кой град и т.н. За да ти помогне някой дали става или не този климатик.
Става дума за среден апартамент,около 16-17кв.м. е помещението с голям прозорец(около1/2м) с двоен стъклопакет,с 2см фибран на тавана и на външната стена и външен фибран около 4-5 см.Сега съм с девятка Мидеа,но в по-студените зимни дни се задъхва като бързина на стопляне на стаята.Идеята е Мидеата да се премести в друга стая и на мястото й да се сложи въпросния климатик.
п.п. А като марка и модел как е това нещо?
Този пост е редактиран от avenger; 04-08-17 в 22:21.
Въпросния модел е напълно достатъчен като мощност за помещението.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Според мен ще ти свърши работа. С номинал 2.8kw мисля, че няма да има проблем. И аз имам Fujitsu asv-283k е модела. Супер доволен съм от него. Изключително тихо работят и двете тела. Но, този който си харесал е много важно дали е обслужен добре.
--------------------------------
Сега видях че Сашо ти е отговорил .
Този пост е редактиран от avenger; 04-08-17 в 22:22.
Малко помощ пак може ли за избор:
sanyo sap s22r
sanyo sap g22rks
fujitsu as-v28w
Този пост е редактиран от avenger; 06-08-17 в 21:21.
Последния....
Е навсякъде за Sanyo слушам!Сега препоръчвате Фужиджицуто.простете ми,просто не ги разбирам,а тука ми надуха главата за Санио.
Този пост е редактиран от avenger; 06-08-17 в 21:22.
Питате, аз изказвам мнение...а дали ще се съобразите с него, си Вашо решение.
Не,разбира се, ценя препоръките ви,ок ще заложа на Фуджито,просто питам защо и с какво е по-добро от Саниотата?
Пиши грамотно!
- - - - - - - - - -
съжалявам,че с моите правописни грешки Ви затрудних,не предположих че граматически ограничени хора четат технологичен форум.просто не съм обърнал внимание,иначе съм висшист по биологически науки.
Този пост е редактиран от avenger; 06-08-17 в 21:23.
Фуджитсу е с по-голяма номинална мощност от другите два.
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Би ли се обосновал,какво общо има?Гледам да съм учтив,но има ли смисъл да се коментират общи геологически състояния?Какво общо има избор на климатик с твоя парламентарен вот?!?
Този пост е редактиран от avenger; 13-08-17 в 21:18.