Един глас за Toshiba RAS-281 JDR. COP - ът сам по себе си не топли.
Един глас за Toshiba RAS-281 JDR. COP - ът сам по себе си не топли.
Ако EDR-а е читав, хич няма да се замисля.
Здравейте. Предстои закупуване на климатик за стая 20кв. в блок, саниран апаратамент с изолация 10см и нова дограма. Ще се използва главно за отопление зимата. Бюджета е до 1400лв и се чудим на hitachi RAK35RPC/RAC35WPC с безплатен монтаж. Друго за тези пари ново, което да си по заслужава дали има? Може и втора употреба рециклиран климатик да ме насочите. Благодаря Ви много.
А не ти ли предстоИ да започваш училище?
Този пост е редактиран от avenger; 10-11-17 в 17:46.
Ще работи, подобно на порше с теглич. 25-ци няма ли?
Здравейте , имам питане , в Стара Загора или в околията има ли хора които се занимават с продажба и поддръжка на климатици втора употреба японски?
Пловдив, не е ли в Старозагорска околия?
Пробвах да се свържа с тях , но уви никой не отговори на двата тела...днес минавах покрай даденият от тях адрес нищо не видях да има ...та ми се стори съмнителна работата.Ще пробвам утре пак . А ако желая да закупя климатик от Aleksandars , разстоянието дали би било проблем според вас (разбира се , ясно ми е, че услугата ще се оскъпи ). Някой, който не е от Пловдив, възползвал ли се е от услугите и как стои въпроса с огледа на отопляваната стая, преди да се реши каква машина да се монтира? Благодаря!
Този пост е редактиран от avenger; 10-11-17 в 17:47.
Питай biro за японското хитачи на лс, да видиш какво щи каже. От него го купи за 1200 лв, по спомен, мисля. С куриер до Русе. Топ модел. Имаше амбиции да слага още, ама нещо се отказа...И тема има някъде.
Има човек във форума от Бургас с 2-3 закупени и монтирани от Александърс. По неговите отзиви е много доволен. Мисля, че и от София имаше.
Този пост е редактиран от avenger; 10-11-17 в 17:47.
С оглед на сайта на "Клима-Стандарт 100", аз не бих си взел климатик от там. Спецификацията и описанията на климатиците са "уникални", няма реални снимки. Ако ще се взима нещо от там, задължително на място и справка с гугъл или форума, ако се набележи някоя машина. Може и боравенето с интернет да им е слаба страна...
То, май само два сайта има с точна и пълна информация за даден модел. Адмирации към пловдивчани