Този пост е редактиран от Kasap; 16-12-17 в 00:01.
Абсолютно вярно е....................., но само за тези, които се опитват да ти го продадат.
Да ми е честит първият дефрост тази година. На митсубишито ВУ днес при -3 външна и мъгла в Пловдив, забелязах че питата е заскрежена, викам си тоя пък няма ли да дефроства....и след 30 секунди се започна. Интересно ми беше как ще усетя дефроста...
Когато влиза в офф всички знаете вдига клапите и върти само турбината, сега обаче хубаво ги вдигна , турбината спря ...пълна тишина викам си ахааа дефростваш, гледам питата за 6-7 секунди разкрежи и почна от вътрешното тихичко все едно фреон се мандахерца вътре. Всичко приключи след около 5-6 минути и те така...после нямаше цял ден.
Викам си отивам да видя панасоника пак ВУ , а той пък горкият се заскрежил яко ама неще да дефроства само бълва жега....гледах го, гледах го и ми омръзна и отидох в другата стая.
Отивам при ЛГ-то викам си тоя е станал на камък.....но нито заскрежаване нито дефрост и те така......
Ми нали МЕ и Панасониците били по време дефростите и те затова ми стана интересно....отивам за вино до мазето
Не бъркай дефростите по време /без заскрежаване/ под определени температури, с тези по необходимост/при заскрежаване/. Снощи и тази вечер условията са като по учебник за вторите. Като се вдигне мъглата и паднат още малко температурите, ще се отвори фронт за първите.
PS: Всъщност възможна е и комбинация от двата, при наличие на необходимите условия.
SHARP AY-P25V5-купих го,работи отлично,топли 100м2 площ .липсва ми дата на производство .И инструкции за работа
Мисля 2003 година, ама сега ще те нападнат с тези 100м2! Те и 100м3 са му много.
кубици явно ,при +15 що да не ги топли
Направил съм стабилен ремонт,6-камерна дограма,изолация с каменна вата 10 см, на цялата къща!! Приятелите ми също се учудиха ,но това е реалността !!!!Работи безупречно.Купих го от Пловдив!!!
- - - - - - - - - -
квадратите са 106 точно!! Кубиците са 272м3 Много хора го видяха досега!!
преи гледахме във форума клип на 9-ка в 100 кв.м. в ШВЕЦИЯ.принципно не е невъзможно,ма..........
Пълно е с фокусници. Един има ток 30лв. с 2-3 климатика, друг топли 100м2 и то не едно помещение, а няколко и то най-вероятно не в права линия, с вълшебна не чак толкова мощна машина.
Колкото и мощна да е машината мисля, че не може да топли с нея 100кв.м и то няколко помещения.
Освен ако разбирането на собственика за топло не е 15 градуса.