Каква е ориентировъчната цена за 10г. (2001-2002) климатик висок клас, 12-ка например? Лично на мен ми се струва, че 600лв. е горе-долу добре за подобна машина. Вие какво мислите?
Каква е ориентировъчната цена за 10г. (2001-2002) климатик висок клас, 12-ка например? Лично на мен ми се струва, че 600лв. е горе-долу добре за подобна машина. Вие какво мислите?
Е няма какво да взимам Само питам да знам какви да са ми очакванията. Днес/утре/вдругиден едно приятелче от Варна ще отиде до Варна клима да види какво имат налично, и вече като ми каже конкретни модели и цени, ще питам.
Виц, защото... скъпо/евтино ли е? Идея си нямам как вървят машините, и ще се радвам на някаква обективна оценка за да знам какво изобщо да очаквам.
Може да се намери, но е рядкост. По е вероятна цена от около 850-950 лв. ако говорим за 28-ца.
Висок клас машина, с параметри на отопление между 3.6 и 4.0 kW, макар и модел излегнал като модификация в споменатите години, варира от 800 лв. нагоре. Не гледай годината на излизане на модела....
ОК - значи над 800. А на етикета на тялото какво пише, годината на излизане на модела, или годината на производство? При техниката за европейския пазар (без значение вида и - TV, DVD, радиатор, телефон...) пише годината на производство, или поне така си мисля аз.
Здравейте на всички във форума. Нужна ми е малко помощ в избора на климатик втора употреба. Стаята е 19 кв.м. и се двуомя между:
Фуджицу AS-282K
Тошиба RAS2846D
Sanyo SAP S28R
Sanyo SAP Y22N
Ако може някой да ми каже от коя година горе-долу са и кой от тях е за предпочитане?
Аз бих взел Sanyo SAP S28R - реколта 2005.
Саньото при този избор. Макар, че и то е мало слабичко за 19 кв.м. Абе ще се справя, ми се струва.
SHARP S22SBY
HITACHI E28V
SANYO CEC22J
Харесах си тези три модела.
- - - Обновено - - -
За Хитачито разбрах, че е много хубава машина. Обаче не намирам отзиви за двугите 2. За тях е важно да са тихи, защото ще седи (една от тях) в спалнята.
Този пост е редактиран от Synthy; 06-11-12 в 16:49.
Ако не е тайна каква е цената на HITACHI E28V ? Иначе от горепосочените бих избрал него .
Пише 1000лв. А отсвен него, от другите 2 кой? Ще се позлват за 2 помещения. Само не ме питай отново какви са Трябва ми 28-ца и 22-ка според японските означения.