А защо, ако не е тайна? Има ли плазмен филтър?
А защо, ако не е тайна? Има ли плазмен филтър?
Ами като екстри не ги знам , но SANYO CEC22J има по висока максимална мощност и по добър COP
Synthy,взимай хитачито и саньото за спалнята.Шарпа има голяма вероятност да не ти е комфортно от него,поради скоростите на турбината.
Саньотоооо, това е твоят климатик.
2002 е, с макс. топлоотдаване от 5.8 кВ. Запазва 4.3 кВ при 2 гр. Върха на марката за тази година. Ето снимка.
Този пост е редактиран от nako-bako; 06-11-12 в 20:15.
Той не изглежда никак зле, особено като се вземе предвид и факта, че е модел 2002г... Само се надявам като е толкова стар да не е вече пътник.
Здравейте.Моля за съвет.Имам помещение от 105куб.м.Предложиха ми Тоshiba ras 506edr.Само, че на мен това нищо не ми говори някой ако може да помага.
Здравейте,
имам нужда от малко помощ и консултация.
Заех се да намеря на тъщата един хубав климатик втора употреба, че тяхната конвенционалка сдава багажа. За помещението от 23м2 ми предложиха следните два климатика:
Daikin F22DTHDS
Mitsubishi MSZ-AX25H
До колкото обаче разбрах от един "йероглифен" сайт Daikin-а е за помещения 12-15м2 Така ли е наистина? И в този случай Mitsubishi-то като единствен вариант добро ли е?
Благодаря предварително на отзовалите се!
Числата които ти трябват са 28 или по голямо.
pa4o-x, климката е страхотна. Отнасяй я без никакво колебание.
Yojimbo, и двете машини са неподходящи. Потърси си друга фирма.
В Стара Загора подобни фирми са кът. Ще натискам тези за други по-подходящи машини.
Благодаря за мненията.