И ние намаляваме градусите през нощта на 18-19, но започва едно духане на студен въздух. Много е неприятно, защото климатикът е в спалнята над леглото. Може ли да се избегне това и при всички ли климатици е така или "повредата е в нашия телевизор"?
И ние намаляваме градусите през нощта на 18-19, но започва едно духане на студен въздух. Много е неприятно, защото климатикът е в спалнята над леглото. Може ли да се избегне това и при всички ли климатици е така или "повредата е в нашия телевизор"?
всички ЛЪЖЕТЕ.............държим ги на токлкова,колкото кажат ЗМИИТЕ.който мъж каже,че води парада се прави на МЪЖ
В хола 26! (по живачен и електронен термометър в другия край на стаята)- аз по потник,тя с пуловер и поларено одеало
.
В другите стаи 24, ама след войната на семейство Роуз.
Пред деня на 23 а когато излизам от банята го държа на 26 около 1ч.
Вечер го намалям на 20-21 .Става въпрос за Хитачито от подписа
Панасоника го държа на 25,защото е в по-голямо помещение и не топли ако е на по-малко
Обикновено се пека на 23* по термометър на масата, далеч от машината, но този сезон, до сега (още не се е усетила принцесата) - 21* и си ми е гот по тениска. Забелязах, обаче, че ако при тази температура ми стане хладно, значи съм гладен. И тутак си вземам мерки
аз на 26 го държа, обичам да ми е топличко..
Жената и децата ги няма за 1 ден. 23С ,пак по потник - кеф .
Напоследък жената и дядото държат и двата климатика минимум на 23 гр че иначе духали студено и за мене не се живее в нас.В малката стая термометъра е в другия ъгъл на стаята на земята и показва 22 гр .Ходим по къси ръкави а малкия като не се спира на едно място и тече вода от главата му а те се чудят защо .