Алекси, ДТЗ за предпазване на хора са настроени да изключват на 30 mA, така че сам си направи сметката дали 10 mA е "смъртоносен" ток. Безопасната сила на тока за човек е до 50 mA.
Алекси, ДТЗ за предпазване на хора са настроени да изключват на 30 mA, така че сам си направи сметката дали 10 mA е "смъртоносен" ток. Безопасната сила на тока за човек е до 50 mA.
нормативните документи са на базата на нашата нисковолтова мрежа .. човека умира от ток а на 220 волта той е двоен ако "бръкнеш в контакта " ...
Алекси, да ти е честит новият климатик-много е добър, обаче не пиши моля те за електричеството. До 1000 V са мрежи с ниско напрежение. Човек не умира от НАПРЕЖЕНИЕ 220V. Ако "бръкнеш" в контакта - НАПРЕЖЕНИЕТО Е 220V. Имаме нормативни документи за ниско, средно и високо напрежение!
50мА в рамките на 0.5 секунди обаче ,извадил си го от контекста за наличие на дефектнотоков автомат или някой не е внимавал по електробезопасност ..но да не сеем на дъното му просо .. зададох прост въпрос за кабела а ми предложиха да забия кол до климатика .. така че влизам в тон с дискусията кола до мотиката ли да го забия !?
Тоя дето " не е внимавал" има 5 група по електробезопасност за над 1000 волта от поне 17г. и я защитава всяка година. Ако това ти говори нещо? Винаги пиша от гледна точка на нормите за електробезопасност, а не "от контекста.
ми кажи за трафа тогава .. как е правилно да се свърже така че да не офазява външното тяло като обърнеш щепсела
Включи щепсела в едната посока и измери потенциала м/у корпус външно тяло и "нула". Обърни щепсела и измери пак. Посоката на щепсела в която е по ниско напрежението м/у "нула" и корпус е "вярната" и така трябва да е включен щепсела. "Занули" си външното тяло и трафа /трябва да има означение или сърцевината/. Сега ако измериш пак напрежението ще е под 1 волт. Готов си, можеш да спиш спокойно и да почерпиш!
Алекси, продава се специална комбинация монофазен щекер-контакт, която не позволява да се обръща посоката при включване. С такова нещо се работи в белите държави и може да се използва в твоя случай. По-голям проблем представлява мощността на автотрансформатора, която обикновено е около 1000 VА. Помоли SPSt да ти обясни защо трябва да е поне 3 кVА, че ми свършиха бисерите.
Имаш в предвид тази система ли :3670.jpg 001871o3.gif ? Разпространена е в Чехия и Словакия и не знам кои други страни в централна Европа . Наистина добре измислено , като щепсела е пригоден да се ползва и в системата Шуко : images.jpg img.jpg
И тук ги има. Използват се в ИТ техниката. Наистина може да свърши работа в случая, ако не иска да бележи по някакъв начин щепсела и контакта. Моят съм го вързал през 20А ключ, за по-лесно изключване, когато климатика няма да работи известно време.
Додо, не мога да обяснявам чужди "бисери". Сам си ги обяснявай. Моите ми стигат.
Има просто решение на проблема за изключване на климатика в неактивния сезон, без да се изключва щепсела - да се смени контакта с такъв с вграден ключ. Използват се за включване на бойлери.
Провери си порядъка на мощността! Може примерно да свалиш една нула. Ще ти дам жокер: Търси в нета тороидален трансформатор 220/100 или 110V. И гледай да струва до 20 лв., че тези /ако изобщо има/ 1000 VA, струват повече от монтажа. Примерно нещо такова като параметри. http://www.tme.eu/bg/details/58-0300...atori/talema/# Цената варира доста при различни производители и търговци.
Този пост е редактиран от SPSt; 05-01-14 в 11:12.
Имах пред вид трансформатор, който захранва целия климатизатор, а не само външния вентилатор
Дай линк да го видим. Ето един като този, който препоръчваш:TST2500/002 INDEL - Трансформатор: тороидален | Transfer Multisort Elektronik Дори е с 500 VA по маломощен. Прилича на този който е монтиран на моят климатик, само дето е с около 18 кг. по-тежък и с около 320 лв. по-скъп. Според теб този става ли?