Много благодарим, че ни осведоми относно личните си предпочитания. Аз пък не харесвам птичи пастет. :)
Преглед за печат
Извинявай ако съм те засегнал просто изразявам лично мнение ,относно пастета щом не обичаш птичи пробвай свински по добър е :035:.Извинявам се предварително за спама.
ПроКредит. Дерат с таксите, но не те занимават с документи. С едно ходене ме одобравят. Два пъти съм ползвал КЕЕ и никога не са ми искали никакви документи, само се попълва техния екземпляр от фирмата, която ми продава климатика. И другите два щях да ги взема с КЕЕ, но като ги слагах след средата на 2010-та не се предлагаше този кредит.
Благодаря ви за мненията,момчета.От кредити и административни адреси мисля че разбирам ама от климатици тцъ,за съжаление.Продължавам да търся/сега вече 2 климатика/и ако намеря нещо пак ще ви досаждам.Хубав ден на всички.
Направи някаква подобна комбинация, например
1. Hitachi RAS-2810RX + Hitachi RAS-2210RX. или
2. Sanyo SAP-EX28P + Sanyo SAP-EX22P
Здравейте,
Имам нужда от помощ в избор на климатик за стая кухня - 13м2, 2.5м височина, последен етаж (има тавани отгоре). стаята е с окачен таван, 1 външна стена с PVC прозорец 4м2, изложение - изток, изолация неопор 5см. блока е тухлен. Стаята се състой от две части - бокс около 3м2 и трапезария, която се ползва и като хол около 10м2. Стаята има 2 стени с баня в която парното не може да се регулира. Другите две стени са към стаи, които се отопляват.
Климатикът ще се използва основно за отопление.
Предполагам това означава, че блока е с ТЕЦ. В такъв случай се ориентирай към 7-ца, или не толкова мощна 9-ка, т.е. с нисък минимум, че да не работи машината постоянно он-оф /в случай, ако ви дразни това де/
Това би ти свършило работа Инверторен климатик Fujitsu ASYG07LUCA/AOYG07LUCA , но все пак зависи от бюджета .
По евтин вариант е този , с включен монтаж Климатик Панасоник комплект CS-E7NKEW/CU-E7NKE-3
Освен това Fujitsu видях, че има още два подобни: Fujitsu General модел ASHG07LECA / AOHG07LE и Fujitsu General модел ASHG07LMCA / AOHG07LMCA. Кой от тези варианти е най-подходящ?
На Панасоника гледам, че му е по-висок минимума при отопление. Има ли някой друг подходящ модел до 1400лв без монтаж?
Здравейте,
аз съм поредния нуждаещ се от вашата помощ и ще съм благодарен за всякакви съвети :)
Сега по темата...
Нуждая се от съвет за избор на климатик (или климатици) ще се ползва само за отопление, помещение 65 кв.м. като цяло сравнително топло, има хубава изолация, с пвц дограма, и е само с 1 външна стена. Не държа да става много топло в него, едни 20°С са напълно достатъчни. Другото което е климатика ще се пуска само за по 4-5 часа на ден.
Бюджет.... емиии мноого ограничен (максимум 1000 - 1200 лв.)... за съжаление се налага да изневеря на моето любимо Фуджицу и да се насоча към нещо от по-ниския клас. Приемам всякакви предложения... дали 1 по-мощен климатик, дали 2 по-слабички за мен няма значение.... въпроса е да се вмъкна в тези пари а и да не ме заболи сърцето от сметката за ток :)
Благодаря предварително!
Аз, с 1350 лева инвестиция топля 35 м2, но 65 м2 са безумно много.
Така като гледам се очертава нещо подобно
yasoo
С това пускане за по 4-5 часа и с този бюджет нямаш шанс да се топлиш с климатик.
Да ти кажа честно не е кой знае колко много като квадратура:) Гледам има колонни климатици по около 1400 лв. които са за помещения до 80 кв.м. Има и по малки машинки за по 600 лв които ги дават за помещения до 35 кв. Та за това се допитвам тук какво ще е най-удачно да взема :)