Отговор: Помощ при избор на климатик
той без пари тоз модел :))по добре YE12 ,той е 1000 лв и си е пак 12ка :)
Отговор: Помощ при избор на климатик
Цитат:
Първоначално публикувано от
Alexi
той без пари тоз модел :))по добре YE12 ,той е 1000 лв и си е пак 12ка :)
Да бе ама не е Цитат:
......подобрена версия с висок COPкоефициент, нисък разход на енергия и екстри .....
пък и всяко удоволствие се заплаща , някои даже много скъпо :))
ма то изобщо никой не исказва
:RTFM:https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...shi-heavy.html
Отговор: Помогнете ми в избора на климатик - 2013 г.
Ако говориш за Panasonic E9PKE, той върви за 1449 с монтажа
Цитат:
AC_From_Hell
Ако говориш за Panasonic E9PKE, той върви за 1449 с монтажа
Това къде е? И всъщност заслужава ли си да се дадат 200 лв. отгоре за Панасоник, вместо Мицубишито?
Цитат:
krasimir_stoi4kov
Здравейте пак от мен :Drinks:след дълго умуване се съобразих с препоръките отправени към мен и от 15 октомври съм собственик на
Toshiba RAS-13SKVP2-E - Super Daiseikai 6 :smiley:
Впечатленията ми са доста добри , топли добре , не шуми както вътрешното така и външното тяло , не замръзва външното тяло ( а два климатика около мен вече замръзнаха ;) ) , сметките за ток за тези два месеца са доста добри тъй като по принцип плащам по 60лв на месец ,а този месец ми е 70лв при положение че заради малката форцирам климатика всяка вечер до 26 градуса защото трябва да я къпеме :BigGrin и най важното е че не дразни астмата ми :033:
Благодаря на тези които ми го препоръчаха :smiley:
Също така благодаря на
Mega от форума за чудесния монтаж който извърши :033:
Краси, я сега ни разкажи защо така не щат да пукат проклетите пластмаси, като го форсираш на 26 градуса? :-memnon
Цитат:
Deyan Dragozov
Това къде е? И всъщност заслужава ли си да се дадат 200 лв. отгоре за Панасоник, вместо Мицубишито?
Ей тука например Климатик Панасоник KIT-E9PKE , а за 200-те лева повече подкрепям Aleksandars
Цитат:
Deyan Dragozov
http://www.klimafrost.com/index.php?...ric-&Itemid=45
Най-накрая се реший и си поръчах този модел. в четвъртък ми е монтажа. Благодаря на всички, които споделиха мнение и опит, дано не съм сбъркал в избора. Ще пиша впечетления след ползването на климатика известно време.
Честито колега,дълго време да те топли.Принципно и аз бих избрал панасоника,но съм пристрастен.Надявам се да споделиш как е шума от фреона по време на работа,че май това ще му излезе слабост на този модел.
абе със сигурност е за предпочитане пред 300 лв за моторче на турбината след 2-3г
Цитат:
Alexi
абе със сигурност е за предпочитане пред 300 лв за моторче на турбината след 2-3г
Аз вече 6-та година ги чакам прословутите лагери да се прецакат,ама те нещо нещат да се чупят ;)
Здравейте. Търся си климатик за 20 кв. м. стая, инверторен, предимно за отопление. В момента има промоция в Техномаркет на LG https://www.technomarket.bg/products...-nsb-e12ek-ua3 с 5 г. гаранция за 899лв. с вкл. монтажи също ми предлагат от Техно-Клима Варна Климатик GREE Инвертор Китай GWH12KF :: Термо Клима Варна. GREE с 3 г. гаранция за 920 лв с вкл. монтаж. Какво ще препоръчате от двата или нещо друго до 1000 лв.?
Цитат:
Dimo Delchev
ми от тези двата като че ли GREE-то , поне го дават до -15 , LG-то е до -10 , моя съвет - добави поне 300 до 500 лв към бюджета ако искаш сносна машина която да те топли или се поогледай във Варна по К2У
Който най ти допада като дизайн. Отвътре всичко им е еднакво.
хахаха ;) то аз като го форсирам, пускам на 26градуса но и му натискам Hi powera , или пък го настроя на 28 и пусна пак на Hi ... за да навакса по на бързо :grin: но по добре да дам зор на климатика отколкото да боледува детето :BigGrin
То запали на котка опашката пък чакай да не бяга , мяука и дращи :2guns:
Цитат:
dodo_pv
Краси, я сега ни разкажи защо така не щат да пукат проклетите пластмаси, като го форсираш на 26 градуса? :-memnon