Отговор: Помогнете ми в избора на климатик - 2015 г.
KOKOVOX благодаря ти за изчерпателния отговор:thumbsup::ole
Alexi,четох,3 часа даже.Не видях отговор на въпросите и затова ги зададох.Ако си мислиш, че нормален човек ще отдели 2 седмици да прочете целия форум, жестоко се лъжеш.Колкото и странно да ти се струва има хора, които работят, вместо да киснат по цял ден из форумите.
Отговор: Избор на Климатик
Цитат:
Първоначално публикувано от
mirandi
климатика е за 50 кубика , не квадрата , а за управление от работа - никак , освен ако немаш некой в къщи да му се обаждаш по телефона да ти го включва :))
Никак? - Melissa Climate - управлявайте умно климатика си не се бях интересувал подробно, но сега разбрах, че дори българин го е измислил и работи! Доста си назад с нещата пич, а се правиш на разбирач, ако можеш помогни с нещо, а не се прави на остроумен, че си много зле.
Kasap, Благодаря. И няма да го демонтирам ще го преместя в кухнята :D
Цитат:
goodofwar
Alexi - как така дали ще успява да го стопли. Доколкото разбрах този климатик е за 50 квадрата на мен стаята ми е 12, което би трябвало да работи в оптипален вариант, да не се товари толкова и съответно да харчи по малко.
Да инфромиран съм че е до -10 градуса. Те повечето са до толкова.
Имам още един въпрос, как мога да го управлявам от разстояние, например от работата?
За какво ти е да го управляваш от работата? Примерно, ако искаш да ти е топло когато се връщаш, просто му задай градусите, режима, после нагласи таймера да се включи 1-2-3 часа преди да се върнеш и готово.
Стая 12 квадрата ще я топли без проблем и ще работи на минимум.
Като гледам в брошурката, при - 7 отдаваната топлина на PE12RKE е почти колкото на Етереите, вероятно и до -15 ще може да работи.
Цитат:
Jack Krauser
За какво ти е да го управляваш от работата? Примерно, ако искаш да ти е топло когато се връщаш, просто му задай градусите, режима, после нагласи таймера да се включи 1-2-3 часа преди да се върнеш и готово.
Стая 12 квадрата ще я топли без проблем и ще работи на минимум.
Като гледам в брошурката, при - 7 отдаваната топлина на PE12RKE е почти колкото на Етереите, вероятно и до -15 ще може да работи.
Благодаря за разяснението.
Цитат:
goodofwar
Цитат:
goodofwar
На свинче - звънче! Ако мога да се изразя така - деликатно... за разлика от дядо ми, който би казал "На гол гъз - бъз!". И какво, като му го сложиш това, смяташ че ще те топли като истински климатик ли? По-добре да беше инвестирал още 200лв в машината.
Цитат:
Kasap
На свинче - звънче! Ако мога да се изразя така - деликатно... за разлика от дядо ми, който би казал "На гол гъз - бъз!". И какво, като му го сложиш това, смяташ че ще те топли като истински климатик ли? По-добре да беше инвестирал още 200лв в машината.
Ако мога така да се изразя:
Американски форум: Питаш и ти отговарят
Руски форум: Питаш и те те питат
Български форум: Питаш и почват да те хулят колко си невеж и как нищо не знаеш, все едно вие всички разбирате от Икономика и инфраструктура.
100% съгласен! Ама крушката си има опашка - така е щото в българските форуми се пита постфактум.
Цитат:
Kasap
Моя дядо казваше " На гол гъз - чифте пищови "
- - - - - - - - - -
Цитат:
goodofwar
Никак? -
Melissa Climate - управлявайте умно климатика си не се бях интересувал подробно, но сега разбрах, че дори българин го е измислил и работи! Доста си назад с нещата пич, а се правиш на разбирач, ако можеш помогни с нещо, а не се прави на остроумен, че си много зле.
Kasap, Благодаря. И няма да го демонтирам ще го преместя в кухнята :D
На тия им е толкова примитивно скалъпен сайта , че ако им е такова и устройството - нейсе :thumbdn:. За останалата част от коментара ще се придържа към старата българска поговорка - " Убий простия с мълчание " и ще замълча :lipsrsealed:
Тази "Мелиса" не знам, колко е изобретена от българин, щото още миналата година пуснах тема за rm2 pro, което го има в алиекспрес от 3 години и е на повече от двойно по-ниска цена, както има и други алтернативи, работещи на същият принцип. Май българската Мелиса си е баш копие на китайският оригинал, още повече, като видях платката, разположението на ич и т.н. :BigGrin
Тази Мелиса дори я финансираха солидно от разни фондове - линк.
ИМА НЕЩО ГНИЛО В ДАНИЯ.....
Цитат:
Mega
Мда, китайските оригинали са къде-къде по-добри, с повече възможности и управление на повече уреди, обучение, 433мх и т.н.
Другото, което ми минава през ума е ..... обществена пералня
Цитат:
adrian_dimitrov
обществена пералня
Точно затова иде реч и според мен.