Отговор: Избор на Климатик
Цитат:
Първоначално публикувано от
^Rokera^
за Варна са оторизирани да монтират Climamarket ,и явно те поемат и гаранцията.
Това не знам откъде го измисли, но е абсолютно невярно и в частта за монтаж и в частта за гаранцията.
Цитат:
KI_YOOU
Адски, те че за демонтаж няма да платят няма ( няма оторизирани монтажници за Русе). Аз за себе си мисля, че е много по добре да си платиш на фирмата извършила монтажа за ремонта, отколкото за монтаж - демонтаж ( при положение, че има възможност за извършване на ремонтната дейност на място). За мен лично си заслужавя да се поеме този риск, цената в Русе е + 550лв, хич не малка разлика.
Абсолютно съм съгласен, в случаите когато ремонтът и евентуално резервната част биха стрували по-малко, отколкото разликата в стойността на климатика на двете места. Проблемът е, че фирмата, която ще го монтира трябва да е достатъчно компетентна, за да го диагностицира на място, а такива фирми в Русе се броят на единия пръст на едната ми ръка.
Имай предвид че в Русе климата, която гледаш във Виктор Електрик е с по-нисък клас вътрешно,но с по- висок клас външно.Разликата с този от Емаг е 570 лв в повече+60 за интернет модул или 630 лв в повече.Като Копа по номинал е 4,7 на по-скъпия ,срещу 4,2 на този от емаг.Scopa е 4,6 срещу 5,1.За мене си реших, че няма смисъл да давам тези + 630 лв ,за такава малка икономия на ток.
- - - - - - - - - -
От сайта на Емаг ,Списък с оторизираните монтажни сервизи : http://s3emagst.akamaized.net/produc...nstalatori.pdf
Хахах, нямам търпение да звънна на Милен и да му кажа, че са го оторизирали.
Мхм, най-добрия оторизиран монтажник/гарант на самсуняк, само дето не знае....
Цитат:
Kasap
Мхм, най-добрия оторизиран монтажник/гарант на самсуняк, само дето не знае....
Мхм, тъкмо говорих с него, цитирам: "Явно емаг са ме оторизирали вън от моето съзнание."
На емаг сервизът им е в Румъния. Твърде интересно ще стане с монтажа и гаранцията...
Румъния?! Все едно да чакаш писмо от умрял... Разбрахме каква им е тактиката и с оторизираните сервизи, само където те не знаят (сервизите) :))
Да, емаг са румънска фирма и пазаруват от румънският офис на самсунг, а не от българския.
Здравейте!
Имам нужда от конкретен съвет и модел.
Трябва да поръчам климатик на нашите (живеят в гр.Казанлък).
Помещението е около 35 - 40 квадрата,с изолация и пвц.
Финансите са около 2000лв.
Главно съм се спрял на Мицубиши (по коментарите във форумите) , но идея си нямам за конкретен модел.
Също така се чудя от къде да го поръчам и как ще стане монтажа.
Тези от vimax стабилни фирма ли са?
Ти си за мин. 50-ка, обаче трудно ще се вместиш с 2000лв бюджет.
Под Балкана при Вас в Казанлък как е зимата?
Samsung AR18HSFNCWKNEU би бил един чудесен избор за такова помещение и цената му влиза точно в бюджета.
Вдигни бюджета с 200-300 лв и вземай една Nocria 14.
бих предложил Тошиба сузуми 16 ,в момента е на промоция
По принцип не е проблем бюджета да се вдигне.
Зимата е суха,студена,без много сняг.
Апартамента е южен с изолация.
Може ли директни линкове към самите модели ?
Бащата държи задължително да е нещо японско.В другата стая имат Мицубиши и той иска да вземе пак такъв.
не знам какво си представя той под японско но ако има предвид произведено в япония - избора много се стеснява :))