Отговор: Помогнете ми в избора на климатик - 2015 г.
скоро се коментираше но не четете ,само се пита все едно и също
Вероятно е така, но дали има някой, който да е прочел всички теми и всички мнения от форума? При търсене с търсачката не съм открил отговор за моя въпрос и затова съм го задал. Ако знаеш в коя тема е разискван този въпрос, може да ми дадеш линк към нея. Ако не го знаеш и имаш мнение по въпроса, може да го споделиш. Това е.
Благодаря за мнението ти!
Цитат:
Първоначално публикувано от
Alexi
кое Саньо ,че ме заинтересува :)
Извинявай, Шарп (Виж ТУК).
ех ,рекох че някъде има залежало ново Саньо
Цитат:
Alexi
ех ,рекох че някъде има залежало ново Саньо
Да бе, Касапина не спи. Цял ден това дебне. ;) На сън да го бутнеш, знае къде какво и за колко пари има. ;)
Цитат:
dodo_pv
Извинявай, Шарп (Виж
ТУК).
Абе той този Шарп топли ,ама отзивите са че наистина е 26 дб и прави доста силен въздушен поток,без да има реален тих режим.От опит,моя го дават 25 дб на ниска степен и в спалня 13 кв ,прави голямо течение .
Здравейте,може ли малко помощ за избора ми на климатик?От гр.Първомай съм.Помещението,което искам да отоплявам е с големина 24кв.м.височината е около 2,7 значи около 65кубически метра.Стаята е в къща с хубава дограма с двоен стъклопакет,но без изолация.Има и три външни стени.Попринцип съм се насочила към модела,който коментирате тук Fujitsu General ASHG12LUCA/AOHG12LUC.Как смятате ще се справи ли с отоплението на стаята?Ще може ли да поддържа поне 22 градуса.
Според мен на кантар и клоня към не, въпреки че машината е чудесна.
ако имаш дограми и някаква външна изолация може и да се справя .. ако нямаш пали печката на дърва не си за климатик
Цитат:
Nikol
Здравейте,може ли малко помощ за избора ми на климатик?От гр.Първомай съм.Помещението,което искам да отоплявам е с големина 24кв.м.височината е около 2,7 значи около 65кубически метра.Стаята е в къща с хубава дограма с двоен стъклопакет,но без изолация.Има и три външни стени.Попринцип съм се насочила към модела,който коментирате тук Fujitsu General ASHG12LUCA/AOHG12LUC.Как смятате ще се справи ли с отоплението на стаята?Ще може ли да поддържа поне 22 градуса.
Подкрепям Велев , машината е чудесна но при вашите условия по добре погледнете ТОВА
Цитат:
Nikol
Здравейте,може ли малко помощ за избора ми на климатик?От гр.Първомай съм.
Смятам, че е най-добре да се направи оглед на помещението и чак тогава да се дискутират евентуалните модели които биха свършили работа.
Малко натрупани впечатления от E9QKE. Когато е на АУТО вентилатор климатика става супер тих. Никакви шумове от фреон и други подобни, които се забелязват при максимален вентилатор. При максимален вентилатор, климатика все едно набира скорост, и това се чува и не е приятно, за който го дразнят някакви шумове, иначе не е болка. Това се оправя с АУТО вентилатор. Отделно функцията Аутокомфорт също вкарва допълнителни шумове от моторчетата на клапите или поне си мисля, че е от тях, защото само ги чувам, а не съм се заглеждал от тях ли е. Довечера и нощес повече - ако се събудя де :)
Извинявай, ама какъв е смисъла от тази тема? Направо да я трием.
Цитат:
Aleksandars
Смятам, че е най-добре да се направи оглед на помещението и чак тогава да се дискутират евентуалните модели които биха свършили работа.