копа е нисичък да ,то няма подови с висок коп по незнайна причина ... аз ако ще давам 2к няма да е подов ами нещо с коп 5.5
копа е нисичък да ,то няма подови с висок коп по незнайна причина ... аз ако ще давам 2к няма да е подов ами нещо с коп 5.5
Ами реших да разнообразя с тошибата ,че гледам много се хвали дефроста им..А и мярнах в една тема че въпросната подова тошиба можела да се комплектова с външно тяло на дайсейкай.Ако си намеря такава комбинация май ще е най добре.
Вероятно може, те много модели могат да се комплектоват, но при Тошиба ще е доста трудно някой да се пожертва да продаде такава комбинация, освен, ако не е правил други подобни мешаници, за да му е останало тяло. Например да е излъгал, че продава дайсейкай и само вътрешното да е такова, а външното да е сузуми.
Подовия Панасоник 9 ка го бях загледал ,че има по добър минимум и максимум от на дайкина и по голям коп.Но имаше тема тук,че при - 10 гр му остават 1,5 кв и нисък коп или нещо подобно беше и затова се отказах от него.
Не гледай E9GFE, а вътрешно E9GFEW с външно Е9QKE. Тази комбинация я няма описана в каталога, но климатикът работи значително по-добре от оригиналната. За капацитет при -10 не помня колко му оставаше.