1600 е супер за подов дайкин, Alexi не така!
1600 е супер за подов дайкин, Alexi не така!
Те тия от камео винаги са някакви дъмпингови цени и като се обадят клиентите ги зарибяват за друг климатик, така че не бързайте да се радвате на 1600 лева.
1600 е добра цена, но не е реална. Няма такава цена, все пак и ние получаваме цени от вносителите. Да не говорим за фирми, които слагат знака на ISO на сайта си, а се оказва, че нямат ISO 9001.
p.s. Тези дни гледах тарикатска схема как да се взима поръчка за боядисване, доста голяма. Инвеститора търси боядисване с пистолет (офис). Намира обява, обажда се, да имаме компресор това е цената. Идват едни гащници с компресор от първата световна. Естествено компресора не преде и не тръгва. При което се казва, ами повредил се е. Инвеститора на зор, няма време, казва какво правим. Ами боядисваме с мече и се боядисва с мече, но поръчката е взета.
Явно в Русе има "Черен Петък" за подов Дайкин
В една търговка верига има подовата тошиба 10 ка за 1650 ,мисля е по добър избор от дайкина.
Отнасяй и да видим кой е по-добър. Сега не е интересно при подовите машини - 99,99% дял за Дайкин!
Този пост е редактиран от aruba_man; 27-01-15 в 23:35.
Ами чудя се какво да правя,10 ката като че ли ще е на ръба а и ще се държи отворена врата към коридор 6-7 кв ,който се споделя с другите две клими.Май ще трябва 13 ка ако е тошиба или ако е 9 да е Fujitsu.
Aruba ако не те кефи JDR-a мое ми го продадеш по някое време
Аз досега да съм ги разкарал и двата, ама ми писна да им слугувам на тия климатици и по 600 лева за монтаж да давам. Пак вишки, пак тръби - нека си седят сега. Дето си пазарувам мазилки и бои, ме светнаха, че има нова боя за пластмаси. Много качествено ставало. Мисля JDR-a да го направя като онoва Sanyo - златен дъб!
Не виждам какво ви учудва в цените. Като ми изгоря панасоника и се чудих с какво да го сменя, ми предложиха Daikin FTXZ25N/RXZ25N за 3к лева, беше още декември 2014. Мостра. Много грозна. Окачена срещу три дайсейкая, вътрешните тела на два от които също си бяха недоразумения.
мда ужас не мога да си го позволя
Е как няма да е 99.99% като Дайкин единствени продаваха подовите на цената на другите.
Всички останали се правиха на интересни и слагаха по едно 500 до 1000 лева отгоре от цената на стенния.
25-цата подовия като го вземах преди 2 години и половина цената беше 1480 лева.
Абе прави ми впечатление че нещо им се вдига цената на тези моите Дайкини.
Уж всички ги плюят пък цената расте.