Това жените сте опасни, като тръгнете да купувате техника. :) Освен цената друго не ми привлича вниманието. Това е най-ниският клас с нисък коефициент на икономичност. Но за вашето помещение ще стане, ако не очаквате чудеса като скове навън.
Преглед за печат
Това жените сте опасни, като тръгнете да купувате техника. :) Освен цената друго не ми привлича вниманието. Това е най-ниският клас с нисък коефициент на икономичност. Но за вашето помещение ще стане, ако не очаквате чудеса като скове навън.
На Мирай какви са оборотите на турбината на обдухване в off - много ниски и на практика нищо не се чува или си кара на първа степен и макар и тихо се чува шума?
- - - - - - - - - -
За режим отопление става въпрос.
Mitsubishi Heavy е най-читавия от изброените и ще върши работа.
Mitsubishi Electric SF е като стария GE/виждам че го имате/, който изобщо не ми харесва при работа зимата, много му е слаб компресора, дефрости, шум от шуртене на фреон. По добре някое Сузуми да е без много дефрости .
RUMBA - къде виде японски Daikin с нисък минимум:)
Румбата е написал нещо по-различно, но все пак ето ти един"Дайкин" с прилично нисък минимум:щрак
Кой е висок и кой нисък клас? Като отворя да гледам моделите климатици по кое да се ориентирам? Разбирам, че Сузумито е по-добро явно от всичките ми предложения?
milanov, въпросът нали не е към мен?:BigGrin че нещо ми липсват знания..
Здравейте! Искам да попитам за избор на климатик в стая на приземен етаж в Стара Загора .Стаята е със стена по 50 см камък, с дограма. Размери на стаята 3.5 м. на 3.5м и висока 2.4м.Благодаря предварително!
А аз мога ли да попитам защо пишеш неграмотно?
Към rumialex. По цената. Всяка марка има поне три модела - около 1000лв., около 1600 и около и над 2000лв. Нисък, среден и висок клас. Това за 9-ка и 12-ка като размер. Сега средният клас на една марка колко е по-добър или не от примерно средният клас на друга....:)
Rumialex - за вашето помещение погледнете МХИ 20 zm-s
Toshiba SUZUMI 10
Може и някое Гри Change 12.
Има пре-достатъчно препоръчано. Не можете ли да четете? Аз бих заложил на мхи 18/50 zm-s.
МХИ 20 zm-s се форсира след ОФФ,но за 3/4/5 секунди (не съм засичал с хронометър,но не е нещо фрапиращо). И при мен е в спалня 13кв.м и съм доволен.