Най- доброто почистване на въздуха мисля ,че не се намира в климатична система а е отделна система (пречиствател с всичките му екстри плазма хепа йонизотор УВ лампа и тнн .
Най- доброто почистване на въздуха мисля ,че не се намира в климатична система а е отделна система (пречиствател с всичките му екстри плазма хепа йонизотор УВ лампа и тнн .
Този пост е редактиран от hawai76; 27-12-16 в 16:22.
Алекси, ако електродите не се чистят редовно при всички марки спира, не само при панасониците. Индикатора ще продължава да свети и само ще си мислиш, че прави нещо, а в действителност файда йок.
Еми ти си недоволен от панасониците защото при русенският климат е трябвало да сложиш "нордик", а Етереите са предназначени за по-мек климат. В Пловдив и Бургас са доволни от тях.
На тази цена не може да се намери по-ефективен климатик.
А ако минимумът е висок винаги може да отвори вратата. Какъв е проблемът?
Аз така правя и не ме интересуват нито минимуми, нито максимуми.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 27-12-16 в 17:24.
Имаш готов отговор , едно съм разбрал при нас в Русе климите се избират малко- по отговорно ,за да се стоплиш при минуси и постоянни мъгли без излишни напъни се иска сериозен хардуер и добре осмислен и написан (тестван)софтуер .Така че наздраве за якия хардуер .....................
И един съвет малко извън темата: Изолирайте яко братя българи слагайте, троен стъклопакет , външни щори ,вата тавани стени всяка стотинка се връща .
И после се топлете с каквото ви е кеф може и със саксии и свещи .
Честита Коледа, на всички здраве и късмет
Този пост е редактиран от hawai76; 27-12-16 в 17:51.
Благодаря мн, за мненията, изключително полезни ми бяха, от времето прекарано във форума и събраните мнения изборът ми за сега се ограничи до посочените модели:
General ASHG / AOHG09LMCA- 21кг е външното тяло за разлика от останалите модели по долу.дано са достатъчни при "-" темп,нз колко има значение масата особено за това,от ЛУКА МОДЕЛИте също сам заинтересован но мисля дизайна на вътрешното ме отказва за сега.
3.2 (0.5 - 4.0) темп-10°C- 2.4 кв
MITSUBISHI MSZ-SF25VE/MUZ-SF25VE-3.20 (1.00 - 4.10) kW (темп-10°C 2.4кв.) 2.0кв(-15ºC) [SIZE=1]
MITSUBISHI HEAVY INDUSTRY[/URL] srk25zm-s-3.20(1.2-4.2)kw (темп-10°C 2.9кв.)
Panasonic CS-Z9SKEW / CU-Z9SKE- 3.40 (0.80 - 5.00) kW(-10ºC: 2.7кв ) (-15ºC:2.62кв.)
Нe съм ги наредил по предпочетени. Обмислям покупката след нова година първите дни. ако може някой да ми помогне между моделите ще съм благодарян, се пак на хартия може би нещата не са точно както в реалността благодаря Ви отново [emoji106]
Този пост е редактиран от Aleksandars; 31-12-16 в 10:07.
Мда аз също съм за сузумито !
Sent from my iPhone using Tapatalk
За тая малка стая не вземай нито един от тези дето си ги изброил
Тошиба сузуми един глас от мен за него
Щото сузумито е за тая малка стая!
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
И аз не знам каквото и да вземе ще е некомфортно- изключващо може би .
Този пост е редактиран от hawai76; 31-12-16 в 13:51.
Ми некоя 9ката и това е. Може и 7чка, ма то са си почти еднакви.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Хевито или Сузуми. Аз бих предпочел Хевито.
Честита Нова Година!
Да прехвърлим дискусията в новата тема:
Избор на Климатик 2017