Явно на Александарс му пречат моите мнения,да каже къде мога да ги пусна във форума без някой да ми ги трие?
Не, не ми пречат. Но явно не сте запознат с правилата на форума?
чл. 3. Избягвaйтe дa пишeтe извън диcĸycиятa ("извън тeмaтa" cъдъpжaниe) в cepиoзнa тeмa или aĸo пишeтe гo мapĸиpaйтe ĸaтo тaĸoвa c "//Извън тeмaтa" и cин цвят. Дoпycĸaт ce дo 2 (двe) "Извън тeмaтa" изĸaзвaния, зa дa нe ce пpeвpъщa тeмaтa в гoвopилня.
Колко пъти трябва да пиша, че темата е за Избор на климатик, а не на кой колко пари му се дават за климатизатор?
Въпросът се сведе то това кои са по-добри ауди бмв илли мерцедес...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Колеги може ли мнение, кой от двата климатика е по-добрия избор:
Mitsubishi Heavy SRK35ZM-S/SRC35ZM-S PREMIUM, 12000 BTU
Toshiba RAS-B10N3KV2-E1/RAS-10N3AV2-E1 SUZUMI, 10000 BTU
Аз като видя на едно място MHI и Toshiba иииии ...................... не мога да преценя кой и ги взимам и двата.
Аз бих взел МХИто, но едното е 12ка, а другото не е.
12-ka...то е в по-голяма стая. Всъщност снощи говорих отново с брат ми по темата и каза следното (и се извинявам, че леко съм подвела) - Фуджицото топли хубаво и бързо, но е доста по-шумно от Мицубишито...за спалня не е хубаво, защото дразни. Мицубишито е мушичка, въобще не се чуват нито вътрешното, нито външното тяло.
Относно избора ми на климатик, Fudjitsu 12LT ще е, но имам няколко въпроса.
1. Виждам, че марката има 3 дивизии, така да ги кажа (Fudjitsu, General, Fuji Electric). Към коя да се насоча?
2. Втория въпрос е малко деликатен, но откъде да го купя? От Каварна съм. Бихте ли препоръчали читави фирми от Варна или Добрич?