Home automation на Xiaomi, има и датчици за температура и влажност, за барометрично налягане, за наводнение, газ и какво ли не. Всички датичици са безжични и много компактни.
В телефона изглежда така:
Можеш да следиш и изнесено с това:
Home automation на Xiaomi, има и датчици за температура и влажност, за барометрично налягане, за наводнение, газ и какво ли не. Всички датичици са безжични и много компактни.
В телефона изглежда така:
Можеш да следиш и изнесено с това:
Този пост е редактиран от Mega; 11-10-19 в 19:18.
Гледах днес лидълския, но ми се стори много...”китайски”.
Та си поръчах това : https://www.aliexpress.com/item/32914497988.html
от Китай..
Лидълския поне има 3 г гаранция
Но не можа да се свърже с Германия часовника, или аз нещо не му схващам
Изпратено от моят MIX 2 с помощта на Tapatalk
Имам една метеостанция от Кауфланд май я купувах навремето, безжична. Предавателя от години стои във фризера за да знам колко градуса е там. Батерии не помня кога съм сменял, държат с години. Имам и други метеостанции, експлоатират се при далеч по нормални условия и на някои от тях батериите на предавателите държат само по 2-3 месеца
Ще взема Лидълския, ако са останали. Xiaomi-то ми харесва като идея, но не мисля, че е подходящо за баща ми. Xiaomi-то ше го поразгледам малко по-подробно и може да замести старата станция вкъщи по някое време.
И аз си закупих от Лидъл,този сайт https://mashinimag.com/bresser-rc-me...etrjavane.html предлагат я същата за 49 лв.Можеше да са една идея по големи числата на вътрешната температура,но като цяло е добра,подсветката е супер.
Този пост е редактиран от charliii; 11-10-19 в 22:49.
Аз отдавна се каня да купя една от тези.
https://www.gearbest.com/access-cont...ml?wid=1349303
Как му настройвате часовника на лидълския ? Ако може помощ малко..
Жената каза да изпълните инструкциите от 105 или 109 стр, което Ви е по-лесно
Задържаш RCC/SET и започва да ти мига часовника за сверяване. С "СН" сверяваш. С еднократно натискане на RCC/SET местиш към минутите и т.н.
Аз я купих в четвъртък, но преди малко я разпечатах.
В сравнение със всички електронни термометри, този най се доближава до показанията на спиртните ми. Вътрешното и външното, поставени едно до друго дават разлика 0.3-0.4 градуса (външния е с по висока стойност)
Бива за 25лв.
Благодаря колега, че книжката с кутията ги изхвърлих , сега стана.
Моя го сравнявах със страта ми станция. Четирите тела ги наредих едно до друго. При мен разликата беше 0,1-0,2 градуса. Мисля си, че при тези станции си е до късмет на кой какво му се падне. Като за цената си лично аз съм доволен.
Това което мога да кажа като недостатъци:
1. Цифрите не се виждат добре ако ги гледаш под ъгъл отдолу. Срещу нея и отгоре се вижда добре.
2. Полето за отчитане на влажността 3, 6, 9, 12ч назад лично за мен си е безсмислена загуба на пространство, което лично аз бих предпочел да се ползва за хистори на външната температура или нещо друго.
3. Би ми допаднало повече, ако цифрите за часа са по-големи за да може да се виждат от по-далеч и евнтоално да има и календар.
Както се казва за толкова пари толкова.
Добре е, че работи със големи батерии, а не копчета, както и това, че опреснява данните на приемлив времеви интервал.