Хама с три външни сензора изпада някой път на 50лв.
Хама с три външни сензора изпада някой път на 50лв.
Hama trio
Screenshot_20191014-113024_Samsung Internet.jpg
- - - - - - - - - -
Може би леко показва по висока температура, 0,5..1°.
Поне при мене е така. Станцията и трите сензора един до друг показват почти еднакви стойности за температурата и влажността.
Аз си търсих най вече часовник, та си взех от Xiaomi едно с датчик за влажност на въздуха и термометър. Няма външни датчици,с 2 батерии таблетки е. Може да му се сложи магнит, поставка и ... май още някаква поставка беше, не помня (щото сложих магнита). Дисплея е еинк, има блутут свързаност за статистика, вероятно може да се свърже с другите им смарт джаджи (ако има хъб с блутут), но предполагам ще яде батериите бързо, ще видя колко ще издържат.
Мен много ме дразнят тези външи термометри, пък много искам да имам
Дразнят ме, защото прекалено силно се влияят от слънчевата светлина и дават супер грешни показания.
Единият който имам е с метална пластина, другият е електорен с външен датчик (auriol).
Сложени са на един и същ (източен прозорец) за сравнение.
Днес, 29/04/2020, 10:18 сутринта, в гр. София, механичния показва 40 градуса (от скала до 50), а електронния е на 51,8.
Дървена кутия с дупки за проветрение ли трябва да им направя?
Вие какво ползвате за външна употреба и доволни ли сте?
На сянка и проветриво място.
Аз съм с хама трио.
Нямам сянка. Изток-запад изложения са. До обед от едната страна е 50 градуса, следобед от другата
Сянка, ама нямаш. Всеки термометър ще е така.На единия климатик (където има добро обдухване) датчика за външна като го напече показва 30С при външна 10С.
Единия слагаш на изток, другия на запад и гледаш този който не е огрят в момента.