Хама с три външни сензора изпада някой път на 50лв.
Хама с три външни сензора изпада някой път на 50лв.
Hama trio
Screenshot_20191014-113024_Samsung Internet.jpg
- - - - - - - - - -
Може би леко показва по висока температура, 0,5..1°.
Поне при мене е така. Станцията и трите сензора един до друг показват почти еднакви стойности за температурата и влажността.
Аз си търсих най вече часовник, та си взех от Xiaomi едно с датчик за влажност на въздуха и термометър. Няма външни датчици,с 2 батерии таблетки е. Може да му се сложи магнит, поставка и ... май още някаква поставка беше, не помня (щото сложих магнита). Дисплея е еинк, има блутут свързаност за статистика, вероятно може да се свърже с другите им смарт джаджи (ако има хъб с блутут), но предполагам ще яде батериите бързо, ще видя колко ще издържат.
![]()
Мен много ме дразнят тези външи термометри, пък много искам да имам
Дразнят ме, защото прекалено силно се влияят от слънчевата светлина и дават супер грешни показания.
Единият който имам е с метална пластина, другият е електорен с външен датчик (auriol).
Сложени са на един и същ (източен прозорец) за сравнение.
Днес, 29/04/2020, 10:18 сутринта, в гр. София, механичния показва 40 градуса (от скала до 50), а електронния е на 51,8.
Дървена кутия с дупки за проветрение ли трябва да им направя?
Вие какво ползвате за външна употреба и доволни ли сте?
На сянка и проветриво място.
Аз съм с хама трио.
Нямам сянка. Изток-запад изложения са. До обед от едната страна е 50 градуса, следобед от другата![]()
Сянка, ама нямаш. Всеки термометър ще е така.На единия климатик (където има добро обдухване) датчика за външна като го напече показва 30С при външна 10С.
Единия слагаш на изток, другия на запад и гледаш този който не е огрят в момента.