Написал съм колко плащам на месец за парно през зимата...приблизително толкова плащат и всичките 8 блока с еднотръбна инсталация в квартала...идеята ми беше да отговоря на колегата,който иска да си слага климатици за отопление,при положение че има централно парно....това е най-голямата глупост,която може да направи...но това ще го разбере,след като си ги постави и започне да плаща сметките за ток....,но всеки си преценява сам за себе си.....на мен ми е топло през зимата..нямам проблеми и съм доволен от топлофикацията...всеки средно интелигентен енергетик ще ви каже,че по изгодно и по топло от централното парно няма!...Това че някой има парно,и умира от студ, и плаща луди сметки,не значи че проблема е в топлофикацията....само смяната на дограмата и една изолация ще вдигнат поне 5 градуса...което си е доста..да не говорим за останалите неща ,които могат да направят по въпроса...
Приятна вечер на всички и весели празници.....
- - - - - - - - - -
Ами що не се преместиш в Аляска да живееш?....на мен си ми е екстра.,,,ти с твоите 20 климатика,как им разпознаваш дистанционните?...
Сигурно си ги надписваш..и са ти в наелончета..да не се цапат..
Това че спиш с 3 родопски одеала и 2 пуловера,здравословно ли е?..хайде да не си говорим за здравословния начин на живот..![]()