Отговор: Избор на климатик 2017
Цитат:
Първоначално публикувано от
Gibons
Благодаря много. И аз се бях насочил в тези граници, но друго си е да го чуеш и от други
Аз не съм специалист, но от четене във форума и съдейки от моите машини, горе-долу ми е ясно. Моя хол е 28-30кв. Фуджика е с номинал 4kw и няма никакви ядове.
LMCE поръчан... В крайна сметка не можах да избера между по-тежките и обемни тела на SF35VE и по-добрите отзиви за Фуджака и поканих жената да посочи с пръст кой ще ѝ седи по-добре в спалнята ;)
Благодаря на всички отзовали се! Ще пиша ако имам негативни впечатления от модела...
Здравейте на всички. Предстои ми покупка на климатик. Стаята ми е 35кв.м с външна изолация и изолация на таваните в целия апартамент. В двете спални има отопление. В едната има конвектор а в другата има климатик Daikin FTXS35G2V1P. Спалните са по 11кв.м. Апартамента е североизточен. Моля за съвет до 3000лв. Благодаря предварително.
Цитат:
mohaxa87
LMCE поръчан... Ще пиша ако имам негативни впечатления от модела...
Няма лошо да споделяте и добри, положителни впечатления. И това е помощ за някой, който тепърва си търси машина. Иначе отрицателните мнения натежават и създават понякога грешни впечатления, а няма идеални или изцяло лоши машини.
Честито!
Цитат:
hopcyns
Здравейте на всички. Предстои ми покупка на климатик. Стаята ми е 35кв.м с външна изолация и изолация на таваните в целия апартамент. В двете спални има отопление. В едната има конвектор а в другата има климатик Daikin FTXS35G2V1P. Спалните са по 11кв.м. Апартамента е североизточен. Моля за съвет до 3000лв. Благодаря предварително.
Нещо имате проблем с изолацията ли, че сте сложили този Дайкин в 11м2?
Цитат:
SPSt
Няма лошо да споделяте и добри, положителни впечатления. И това е помощ за някой, който тепърва си търси машина. Иначе отрицателните мнения натежават и създават понякога грешни впечатления, а няма идеални или изцяло лоши машини.
Честито!
Е задължително! Знам го този ефект и като почна да пиша ще пиша наред впечатления ;) До сега една 12ка Осака на 15 години ни топлеше при същите условия, 1300 ел. мощност, 3.5 топлинна...
Jack Krauser и tony34al, благодаря Ви за отговорите. Вече нямам съмнение, към коя клима да се насоча. [emoji106]
Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk
Цитат:
mohaxa87
Е задължително! Знам го този ефект и като почна да пиша ще пиша наред впечатления ;) До сега една 12ка Осака на 15 години ни топлеше при същите условия, 1300 ел. мощност, 3.5 топлинна...
Честито!Да си я ползваш със здраве и безпроблема работа на машината.
Sent from my Sony Xperia Z3
Цитат:
Jack Krauser
Мидеите от 500 лева са по 20 килограма.:BigGrin Ако ти го даде за 100-200 лева си заслужава, иначе не. Няма място за сравнение с zmx.
Най-леката Midea е 25.5кг. Не си прав. Зададоха една тенденция преди 6-7г. , но вече всички марки са леки. Без топ моделите. Ама то и верту-2 и премиера са по 40кг.
- - - - - - - - - -
Цитат:
deejay
Това е ребрандирана Midea Fairwind.
Мидея не прилапа ли нещо от Тошиба при битовата техника.
Цитат:
milanov
Мидея не прилапа ли нещо от Тошиба при битовата техника.
Старата ми Мидея беше с компресор на Тошиба.
Sent from my Sony Xperia Z3
"...Неотдавна китайската компания Midea купи производството на битова техника на Toshiba заедно с търговската марка...."
Не се казва в комюникето дали дайсейкаите ще са ребрандирана мидея...
Обърка се този свят нещо...
Цитат:
Rafailiev
Забрави и клими втора ръка
Цитат:
milanov
"...Неотдавна китайската компания Midea купи производството на битова техника на Toshiba заедно с търговската марка...."
Не се казва в комюникето дали дайсейкаите ще са ребрандирана мидея...
Обърка се този свят нещо...
Миланов .....хвърли голяма бомба да знаеш.
И ся кво дай 2000 лв за тошиба ,която в ребрандирана Мидея....хахахХах
Това малко като някои модели на Мерцедес дето се правят в завода на Рено.
Народа купува ли Мерцедесиииии....
Цитат:
ruuni9
Според мен, трябва да търсиш машина с номинал около 5!
Благодаря и аз си мислег за нещо около 5 кв отоплителна мощност.
Цитат:
tony34al
За какво става дума? Не е лошо да се ползват цитати, за да се разбира на кого отговаряте. А и не виждам пост, в които да питате нещо.
Съжелявам. Един приятел ми ползва телефона за да си прегледа личните съобщения и бях забравил че е вписан неговия профил когато отговорих.