И аз съм един от доволните собственици на мултисплит Тошиба. Дотолкова доволен, че тази пролет ще стана собственик на още 1 комплект.
И аз съм един от доволните собственици на мултисплит Тошиба. Дотолкова доволен, че тази пролет ще стана собственик на още 1 комплект.
Да определено следващата стъпка е да си намеря свястна фирма, с която да се консултирам допълнително и да направи качествен монтаж.
В тази връзка, ако някой има препоръки моля споделете!
tnaydenov
Щом си от София свържи се с колегата Mega.Ще останеш доволен!!!
Този пост е редактиран от bobovo; 24-04-17 в 21:55.
Благодаря.
Между другото споделяш много интересна техническа информация. До сега не съм попадал на такъв документ и така представени данни.
Би ли споделил от къде я сваляш, че ми е интересно да видя и за 25цата ка стоят нещата.
Три са източниците, които ползвам за събиране на информацията:
- раздела за мицубиши в този форум
- юровент
- гугъл
Правя си архиви с информация, която съм счел за важна. По-точен отговор не мога да дам. Но мога да се обзаложа, че едва ли ще усетиш особена разлика в работата между 20ZM-S и 20ZMX-S, освен ако не си предубеден или вманиачен, както някои колеги. Както споменах, при големите машини нещата се обръщат в полза на ZMX-S, защото топлообменниците стават двуредови и са с по-голямо количество фреон.
За голямото помещение, ако има възможност сложете качествен подов модел. Комфортът ще е несравним. Задължително оглед от сериозна фирма.