Моите изказвания не са реклама, а изказвания на фен. Нищо по-различно от това да се повтаря постоянно японски от меката, триото са най .... попонай-топлещи, за спалня zs-w иначе всичко друго шуми и подобни.
Повярвай ми и ти от личен опит с прехвален форумен модел сравнен с недобрата стока. Сравнението показва, че когато модела си е с по-добри характеристики наистина предлага повече от прехвалената стока/марка.
Също така съм имал и удобни случаи да разговарям с твои колеги предлагащи различни марки, както и ЛГ. Много преди аз да си закупя.
Ми мнението им е различно от твоето. Не дефектират повече от останалите марки, както се втълпява тук и си топлят прилично според ценовия диапазон в който се позиционира дадения модел.
Да има разлика в мнението на специалистите, когато едните могат да купуват директно от представителя, а на други им се налага да минават през прекупвачи и стоката стане по-малко доходоносна. Също и когато опита им е на база монтирани, а не само на дефектирали бройки.
Та така аз като фен си споделям някакви интересни за мен неща, както и когато забележа нещо ново спрямо предходните им модели. Сигурно това дразни някои хора изгради си твърдо мнение от годините на алуминиевите топлообменици.
Защо за дадени марки като се повтаря постоянно някакво предимства това не е "тенденциозно, лансиране на марката" а за други е? Не се чувствай и ти длъжен да ми отговаряш.
п.п извивам се следварително!