Чухме го, сега е момента и ти ако искаш да ни чуеш какво сме писали по нагоре.
Чухме го, сега е момента и ти ако искаш да ни чуеш какво сме писали по нагоре.
Този пост е редактиран от bobivg; 11-12-21 в 22:06.
Добре де, ако от дренажният маркуч е шума, защо тогава след като е изключен климатика това свистене го няма?
Много труден въпрос задаваш. Тоя шум от външното на клипа има ли го при изключен климатик?
Колко поста трябва да се напишат. По никаква инструкция за монтаж не трябва конденза от вътрешното да влиза във външното тяло и няма как това да ти прецака гаранцията. Това е най-лесно да го направиш и да видиш дали ще ти реши проблема.
velony, обади се на фирмата, сподели им за проблема и ги помоли да го решат, явно допитването ти до форума не ти е от полза, след като имаш гаранционни задръжки.
Здравейте Махнах гофрираната тръба от външното тяло, както посъветвахте, но няма промяна. Свистенето продължава.
Други идеи?
И друго да питам. Виждам другите климатици отдоло нямат тръба, както е при мене. От тук веднага ми идва въпроса, дали водата в тръбата няма да замръзва?
Благодаря
При по студено време, да ще замръзне и става ледена тапа. И започват проблемите...
Гледам това Дайкинче има доста затапени орвори на тавата. Което е добре ама да ги няма тапите.
Моя има само един отвор
35 от тази серия е с доста отвори, 20 и 25 са с по един, стандартно.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Аз бих махнал и другите тапи, да се изтича през всичките 6 отвора
Не се ли намали шума вътре след като извади гофрето от външното?
Аз бих си поиграл още малко преди да му турям ветробран, за проба. Тръбна изолация да нанижа на гофрето от вътрешното тяло,а дупката на гофрето да я запуша с парче от гъба или дунапрен. Не знам какъв ще е ефекта, но не са кой знае какви усилия да се пробва.