Аз ще предложа:
Midea GAIA-12HRFN8-I GAIA
Panasonic CS-Z35ZKEW~CU-Z35ZKE Etherea
Аз ще предложа:
Midea GAIA-12HRFN8-I GAIA
Panasonic CS-Z35ZKEW~CU-Z35ZKE Etherea
Ако може да вдигне бюджета и има място - Daikin FVXM25A9~RXM25R Perfera Floor standing или Daikin FTXM25A~RXM25A BluEvolution Perfera
За това помещение Toshiba RAS-10PKVPG-E Super DaiSeiKai 9 е чудесен избор.
Здравей Aleksandars, може ли да предложиш и на мен нещо? В миналата страница съм написал какво е положението ми, но гледам има отговори само за другите потребители, а на мен никой не помага..
При бюджет 1000 лв с монтаж, избора се свежда до някаква машина предлагана от метро с уговорката, че трябва да "направите една торба компромиси", предвид съмнителното качество на тези машини... И още нещо, забравете при сериозна зима да се отоплявате с подобни недоразумения, като се вземат под внимание Вашите условия.
Aleksandars, разбирам! Не съм много "в час" с цените, затова пиша тук. Местна фирма ми предлага Crown CIT-12FO64GB или AUX ASW-H09B5A4/FAR3DI-C0 Freedom ECO 9000 и двете за моят бюджет. В сравнение с тези две машини, машината от "Метро" по-добра ли е, или да избирам нещо от тези двете? Компромиси ще трябва да направя и съм наясно с това. Благодаря ти!
Предполагам сте технически грамотен мъж... Първата машина в нета излиза на цена ~ 630 лв. Според вас, като се има предвид, че минава поне през двама които и товарят цената, платени са куп други данъци за да бъде внесена и накрая като удариш чертата, излиза, че струва ~ една трета от цената на която се продава.... И сега, ако някой ме убеди, че вътре има вложено нещо читаво, здраве му кажи... Другото недоразумение, има външно тяло тежащо 18 kg... Без коментар....
При условие, че Ви трябват машини само за отопление, по добре сега вземете за помещението което използвате нещо хубаво, след това по етапно и за другите. И не сте упоменали никакви параметри на помещенията от към размери.
Aleksandars, не съм технически грамотен и нямам представа от климатична техника, но това което казваш звучи логично. Да разбирам, че машината от "Метро" е по-добра? Ако е така, може ли да ми пратиш на лично съобщение или да напишеш тук, за коя машина става въпрос?
Ако става въпрос за Самсунга в Метро, производство е на Мидея и за предпочитане пред останалите
Ако можете да си позволите и да намерите Treo CS-I12MS3 - производство на Мidea - това всъщност е модел Blanc на Midea. Отделно, марката се предлага с три години безусловно от вносителя (друг е въпроса, фирмите на местно ниво как ще Ви представят тази информация).
Aleksandars, ще го потърся. Благодаря ти! Щом това ще е нещо което ще свърши работа тогава ще го взема.