и един японски инвертор...IMG0075A.jpg
Здравейте!Кажете си мнението за този монтаж(от безплатните е - няма да споменавам фирмата).Аз съм що-годе доволен, като минус до момента е, че няма ваничка отдолу,но на пролет климата ще се обзаведе с тази екстра.
20130212_170304.jpg20130212_170509.jpg
кой зъл гений те накара да си купиш ТОВА НЕЩО................
Според мен, ако тръбите се спускаха направо към крановете ще бъде по-добре. Нещо подобно на дренажния маркуч.
- Не се смейте, това е нов модел високо-технологичен монтаж. Дава 100% гаранция срещу блокаж на перката от лед през зимата. Като ви ледясат тавите и като задерат вентилаторите, и си счупите перките, тогава собственика на климатика от снимката ще ви се смее на вас .
На мен ми харесва как е монтирано вътрешното тяло - не се виждат нито тръби, нито кабели. А относно външното тяло, върху тази декоративна мазилка, както и да беше прекарано, все щеше да е зле. mcalex, може да пуснеш тръбата за конденза вертикално от стената надолу. После, ако покриеш тръбния път с перфорирани кабелни канали със сив цвят, ще изглежда много по-добре на стената. Може да обединиш тръбния път и тръбата за конденза в един общ вертикален канал - така ще бъде много по-естетично, или да изполваш гъвкави канали - с тях също ще изглежда добре.
Здравей, не искам да навлизам в излишни спорове.Преди да закупя машината съм се интересувал като цяло за Самсунг- да не са кой знае какво, но точно този модел PSBN навлезе от миналата година на европейския пазар.Климатика е поставен преди 3 месеца и до момента не е спиран дори за секунда.Вътрешното и външното тяло са адски безшумни и си спя напълно спокойно(а ако пусна и функцията "good sleep" е неописуемо).Тази 12-ка успява да стопли 31 квадрата като поддържа 24 градуса при 25 зададени без проблем.Не се чуват никакви екстремни напрягания от компресора при -5 до -7/-8 градуса.Обезскрежава за около 5 до 8 минути при което си започва с топъл старт.В София преди 2 седмици имаше 1-2 дена температурата сутрин стигаше -19 и отново си държеше 23-24 градуса макар и с големи усилия.Аз съм изключително доволен точно от тази серия AQV 12 PSBN до момента и съм сигурен, че следващите 2-3 години ще продължавам да се радвам, че избрах точно този климатик.Цената му беше 1200 лева с безплатен монтаж. Само не разбирам с какво е по-малко от прехвалените Mitsubishi, Daikin и тн от този клас.Ако има някой по-навътре с нещата нека ми обясни на лично съобщение.Благодаря за вниманието!
Това нещо като влезе в дефрост не ще те събуди а направо ще те стресира .Нищо лично .
Ти някога виждал/чувал ли си тази машина как работи във всичките й режими? Отново се повтарям, тъй като някои хора все още не са се научили да четат - от 3 месеца спя напълно спокойно.Все още чакам отговор на зададеният ми въпрос.Извинявам се за излишното наводняване на темата!
виж сега приятел,баровците си купуват клими да се хвалят,а ние раята за да ни топлят и щот сме прости питаме знаещите във форума.нищо лично,но за 1200лв. можеше да си купиш далеч по-добра машина,