Тази версия с климатика е много удобна, но е не е много правдоподобна. Обикновено е нещо с кабелите.
Тази версия с климатика е много удобна, но е не е много правдоподобна. Обикновено е нещо с кабелите.
Скоро имах обаждане от човек които търсеше вътрешно тяло за мидея поради пожар човека каза че пожара е станал от тия разклонители дето са по три в един контакт.
А относно човека на тарасата Сашо ти каква марка казваш че е? На мен ми прилича на тия стари Мицубишита дори етикета си е синия.
Вальо, точно тези митсубишита за които говориш, отстрани са с друга решетка...Иначе, точно тези водели които визираш, са уникално здрави машини като електроника и хладилна част...
Така е вече колко години откакто съм слагал от тях и се оказаха много корави работят все още дори днес гледах един такъв работи си дори са от тия с жичните дистанционни.
Лелее, на Скобелев видях един климатик, ама отдалече; точно там дето пътят влиза в подлеза, само че не от страната на НДК, а от другата страна на подлеза; като се движиш към НДК, преди да влезеш в подлеза отдясно на един блок е монтиран, етаж 1 или 2. Набързо минавах, ама 'ше гледам да го снимам следващия път. Направо се държи само на тръбите! Клюмнал е целият напред, не знам как се държи още:D:D Дано не очисти някой пeшеходец...
Този пост е редактиран от babati; 23-12-12 в 21:53.
На мен много ми прилича на ME FD25VABH / като на biro / .
Но може и да греша, не съм толкова сигурен , колкото е той, че е Daiseikai 6.
Поздрави.
Уффффф косата ми настръхна, от 5 дни не съм си в къщи а го оставих да работи на 16 градуса отопление уж за хубаво ама .......
Като се замисля едвали е от самия климатик, както споменаха по-горе или от менте разклонител за нощни лампи и зарядно на телефон а те го товарят с киловати, или слаби връзки в контакта и щепсела. Абе пази Боже.......
Този пост е редактиран от justify; 09-01-13 в 15:58.
ето и една промоция с която ме атакуваха във фейсбук.
почти неустоима :
мислех си в раздела за дайкин , но май тук е мястото
кой на кого шъъ помага може ли да познаете
тая промоция е доста двусмислена
Трябваше да го сложиш в раздела за дайкин , за да знаят , какво им е необходимо за добрата работа на климите .