`дам пвц каналите са грозна работа, особено когато се направят "както трябва". аз вкъщи им забраних да слагат.![]()
`дам пвц каналите са грозна работа, особено когато се направят "както трябва". аз вкъщи им забраних да слагат.![]()
PVC канала е много полезен при по-дълъг, видим тръбен път, защото го изправя визуално. Колкото и да се старае човек не може да направи идеално прав, дълъг пакет. Докато при късите не е проблем, за мен визуално е по-добре стегнат пакет Ф40, отколкото канал на 60 или 65. Но все пак клиента има крайната дума. Има дори клиенти, които не искат да им крием кабела, казват: остави го така, аз ще си го оправя както преценя...
Е с такъв широк 60х65 канал наистина ще е кофти. Аз ползвам 60х40 слагам го защото изглежда завършен монтажа.
Мислех, че са 50х65. А тези монтажи са... мх, просто - монтажи. Не са за хвалба.
Аз бих лепил лепенките на конкуренцията върху такива.![]()
Този пост е редактиран от alexx; 21-09-13 в 22:35.
Тошибата вади качествен конденз...Само където така тази лейка ще е вечно празна.
И какво според теб, ще пречи на водата да влиза в лейката? /Ако приемем, че маркуча от климата е директно към лейката - системата не е затворена!/
ако се загледаш ще видиш ,че липсва една от тапите на тавата
ЕДИТ: а то това е от вътрешното тяло .. кога ще напълниш лейка от конденза на вътрешното ,трябва лятото да сложиш една тенджера с вода да ври на котлона само тогава може да стане![]()
Лятото докато конденза стигне до лейката ще се превърне в пара в този дълъг маркуч/шлаух.Зимата докато стигне до лейката ще е замръзнал в шлауха.![]()